Sant eller falskt?

Lina Medina, föddes den 27 december 1933 i Paurange, Peru.
Hon är den yngsta bekräftade modern i medicinsk historia. Hon var då 5år, 7månader och 21dagar gammal då hon födde en pojke! Medina fick sin första menstruation när hon var 8 månader och vid 4 års ålder var hon redan i puberteten, hon hade redan fått bröst och pubishår. Undersökningarna visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna. Detta var ett världsrekord som följdes tätt av ett liknade fall i Ryssland. 

Medinas föräldrar tog henne till sjukhuset när hon var 5år pågrund av hennes, vad man då trodde, onaturligt stora mage. Man trodde först att hon hade fått en tumör, men läkaren Gerardo kom fram till att hon var gravid i 7;de månaden. Dr.Gerardo tog henne till Lima, för att få bekräftelse från andra specialister att Medina faktiskt var gravid. En och en halv månad senare den 14 Maj 1939, förlöste hon en pojke med kejsarsnitt (pågrund av hennes lilla bäcken). Pojken fick namnet Geraldo, efter doktorn. Han vägde 2,7 kg vid födseln. År 1972 gifte sig Medina och fick ännu en son, 33år efter den förste. Geraldo avled när han var omkring 40år på grund av benmärgssjukdom.

Lina Medians son Geraldo trodde från 10års ålder att Lina Medina var hans storasyster.
Vem som var pappan till barnet kom aldrig fram men däremot så satt Linas pappa i fängelse under en tid för misstanke om våldtäkt. Pappan släpptes dock pågrund av brist på bevis. Vissa rykten säger också att pappan till barnet kan ha varit trädgårdsmästaren till familjen, vilken spårlöst försvann när man fick bekräftelse om att 5åringen var gravid.

Fakta , taget från "Lina Medina - Wikipedia"


- Så vad tror Ni, Sant lr Falskt?



Kommentarer
Postat av: Jane

Säkert inte sant, men it's a sick world så vem vet....

2011-12-16 @ 11:16:37
URL: http://jeins.blogg.se/
Postat av: Milla

Låter ju helt sjukt! Men som du säger, skulle inte förvåna mig

2011-12-16 @ 11:22:48
URL: http://milloz.blogg.se/

Kommentera här - Välj orden väl!

Ditt namn:
Varit här förr?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Skriv in din bloggadress, tack!

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0