Blir nog inte sushi ikväll ;-) för nu blir...

img_1796 (MMS)

Blir nog inte sushi ikväll ;-) för nu blir det en sväng ut till M med lite spicy hot käk! Han som alla andra är sjukt slitna idag :-)


Efter att åka och plockat upp lite utsprid...

img_8280 (MMS)

Efter att åka och plockat upp lite utspridda rester från gårdagen ;-) körde jag till jobbet i tron om att jag hade öppning men icke sa nicke... Började 11.30, inte min starka sida d där m schema ;-) Blev stoppad 2ggr av polisen och fick blåsa så det var ju tur att man inte var ute igår :-) i för sig så tar jag alltid taxi då, kör aldrig dan efter! Så nu är jag hemma om och lämnar Diesel sen ska jag köpa på mig lite godis tror jag :-) Ikväll blir det sushi och film <3


Svårt att somna, ligger och funderar på va...

img_7400 (MMS)

Svårt att somna, ligger och funderar på vad som gick snett.... Varför du behandlat mig som du gjort, varför jag stannat kvar så länge trots allt... Vad har jag gjort för att förtjäna att bli behandlad på det viset? Varför säger du en sak men gör en annan? Vad vill du? Vem är du egentligen? Många frågor som jag önskade att jag hade svar på för att lättare förstå... Ska försöka sova nu så man är pigg och utvilad imorgon på jobb!


En lugn och mysig hemmakväll med det bästa...

img_2837 (MMS)

En lugn och mysig hemmakväll med det bästa och trognaste sällskapet!!!


Det blir film och gott käk ikväll, är verk...

img_2172 (MMS)

Det blir film och gott käk ikväll, är verkligen inte på humör tack vare vissa människor!


Ute och går med sprättpersson!! Sjukt slit...

img_9093 (MMS)

Ute och går med sprättpersson!! Sjukt sliten igår efter en redig fest igår men jag hade kul, tror jag ;-)?!? Bästa Majk kom och hämtade mig efter jobbet så att jag slapp åka buss, tror faktiskt jag hade kräkt då ;-) Nu ska jag hem å slänga mig på soffan å vila lite sen får jag se vad som händer ikväll, nyktert blir det iaf ;-)


Haha tack D för dom sticksiga rosorna inat...

img_5378 (MMS)

Haha tack D för dom sticksiga rosorna inatt ;-) Sorry att jag bara hoppa in i en taxi men ska ju jobba nu så lite sömn kräver denna damen :-) Nu taxi till jobb men sen ikväll när alla andra ska till wq blir det nog lugna gatan här :-)  Ha en super nice lördag!


Är så trött på jobb idag... Har burit fram...

img_8063 (MMS)

Är så trött på jobb idag... Har burit fram alla utemöblerna i butiken! Eftersom det är typ en 12h's dag så är diesel med å håller ställningen ;-)


Ibland känns det bara som jag skulle vilja...

img_2417 (MMS)

Ibland känns det bara som jag skulle vilja skita i allt och bara dra.. Typ så har det känts dom senaste dagarna, skulle kunna men tror jag flytt tillräckligt i mitt liv men om det ska vara så här jobbigt då lär jag överväga att fly en gång till...


Nu har jag gjort om lite i mitt badrum, va...

img_1691 (MMS)

Nu har jag gjort om lite i mitt badrum, var lila innan :-)


Just I reminder!

img_7872 (MMS)

Just I reminder!


Det här var det värsta jag gjort på länge....

img_9437 (MMS)

Det här var det värsta jag gjort på länge. Ok att jag är morgon människa men att gå 5 var inte riktigt min grej ;-)


Nu har jag varit å handlat lite :-)

img_5559 (MMS)

Nu har jag varit å handlat lite :-)


Helt ärligt vad är det här för ett äckel!!...

img_8612 (MMS)

Helt ärligt vad är det här för ett äckel!!! Hatar kryp lr vad denna höra kallas... Jag bor på 5:e våningen för att slippa sånt här uscha!!! Nu sitter den i lampan å vässnas, var är en karl när man behöver han?!?


2 slitna hjältar sover i mitt sovrum :-)

img_7765 (MMS)

2 slitna hjältar sover i mitt sovrum :-)


Jag å Diesel är på väg hem efter en lång e...

img_7064 (MMS)

Jag å Diesel är på väg hem efter en lång efterfest! Som vanligt drack jag vatten men d var lika trevligt ändå :-) men äntligen efter mkt om och men så är man äntligen på väg hem...


Går inte å fånga dom på bild men jag är gl...

img_4317 (MMS)

Går inte å fånga dom på bild men jag är glad att vi aldrig åkte till stockholm!!


Ledig imorgon :-) så ikväll blir det vin o...

img_2491 (MMS)

Ledig imorgon :-) så ikväll blir det vin och grillat, sen en sväng förbi Sky bar ;-) Underbara tisdag!!


Är hemma om en stund jobbar delad tur idag...

img_9905 (MMS)

Är hemma om en stund jobbar delad tur idag på jobb, så jag börjar 16 igen. Ligger och kikar bil på blocket önskar att jag hade typ 10000kr till att röra mig med :-( vill inte ta ett lån för det så jag får väl sänka kravet lite å köpa en skrutt så länge.


Ligger i sängen och som vanligt dyker du u...

img_8690 (MMS)

Ligger i sängen och som vanligt dyker du upp i mina tankar... Men men börjar vänja mig nu och försöker blicka framåt och ta vara på det bästa av dagarna!  Som idag haha, skrattar bara jag tänker på den :-) By the way jag fick bilen såld idag :-) och jag har fyndat massor och även hittat en tv som jag funderar på att köpa till sovrummet, behöver verkligen en ny där :-) och den kostar typ ingenting så den tycker jag att jag är värd :-)


Då var det dags för lite käk å mys på Mill...

img_3071 (MMS)

Då var det dags för lite käk å mys på Millas balkong! Underbara måndag! Haft den bästa dagen på länge med ett leende och massa skratt hela dagen <3


Ikväll blir det grillade lammfärs spett :-)

img_3523 (MMS)

Ikväll blir det grillade lammfärs spett :-)


Ska dom sitta så ska dom ;-)

img_9016 (MMS)

Ska dom sitta så ska dom ;-)


Minigolf :-)

img_0005 (MMS)

Minigolf :-)


Lite mc kaffe innan det bär av på massa äv...

img_0982 (MMS)

Lite mc kaffe innan det bär av på massa äventyr idag! :-)


Sooooovmorgon, hur skönt var inte det :-) ...

img_5609 (MMS)

Sooooovmorgon, hur skönt var inte det :-) Idag är nog den bästa måndagen på länge, jag är ledig, lönen har kommit, min bil kanske säljs idag och det är bara jag som kan se till att denna veckan blir bättre än förra! Nä upp och göra lite kaffe och invänta att Madde vaknar :-)


Bättre sent än aldrig :-) lite pastasås på...

img_3900 (MMS)

Bättre sent än aldrig :-) lite pastasås på kyckling, svamp, soltorkade tomater och pesto :-) är ju ledig imorgon så man kan ju vara upp länge :-)


Idag är jag duktig flicka och både åker bu...

img_4559 (MMS)

Idag är jag duktig flicka och både åker buss och cyklar. Drygt bara att jag missade bussen å får vänta i nästan en halv timme på nästa.... Men men shit happens, har ju ingen direkt brådska :-)


Efter jobb idag blir det bara hem och fixa...

img_8729 (MMS)

Efter jobb idag blir det bara hem och fixa lite. Tänkte fixa lite käka med massa tända ljus och bara mysa! Längtar hem nu men är ju inte så lång tid kvar på jobbet nu!


Denna dagen känns jobbig... Den skulle var...

img_1042 (MMS)

Denna dagen känns jobbig... Den skulle varit speciell, den skulle varit vår dag... Längtat i flera månader efter denna dagen och nu känns den mest jobbig och jag vill bara att morgondagen ska komma...


Ligger på soffan och försöker vakna... Är ...

img_7127 (MMS)

Ligger på soffan och försöker vakna... Är verkligen riktigt trött, brukar aldrig vara trött på morgonen. Bara att sätta fart, ska försöka cykla till jobbet men är lite orolig att jag ska cykla fel ;-) vi får väl se!


Någon har redan slocknat ;-)

img_5516 (MMS)

Någon har redan slocknat ;-)


Efter en lugn och super mysig kväll sitter...

img_7895 (MMS)

Efter en lugn och super mysig kväll sitter jag nu i bilen på väg hem. Önskar inget annat än att du låg hemma och väntade på mig :'-(


Jävla skit kamp vi förlorade men jag vann ...

img_0292 (MMS)

Jävla skit kamp vi förlorade men jag vann mot Jonas i munk ätning :-) Nu efterrätt sen blir det hem och bädda ner sig! Tjejerna är ute och gör stan men känner inte för att joina.


Aktiviteterna är i full gång

img_5329 (MMS)

Aktiviteterna är i full gång


Verkar som vi förlorar

img_5086 (MMS)

Verkar som vi förlorar


Vårat försök i att bygga så högt som möjli...

img_7633 (MMS)

Vårat försök i att bygga så högt som möjligt. 1 tävlingen i 5kampen


På väg ut mot p-middagen. Hämtat upp Diese...

img_5867 (MMS)

På väg ut mot p-middagen. Hämtat upp Diesel på vägen och hört mig runt om folk som kanske kan hämta mig. Ha en underbar lördag alla!!


Pencillin dags :-)

img_1812 (MMS)

Pencillin dags :-)


Vad vore livet utan lite energi till lunch...

img_5032 (MMS)

Vad vore livet utan lite energi till lunch :-) Tjejerna var precis förbi på jobb! Idag leker jag på lagret helt själv fick damp över att det var så stökigt, så lite städning idag då!!


Tror visst det är någon som vill följa med...

img_5931 (MMS)

Tror visst det är någon som vill följa med :-)


Med en kaffe i handen och en grubblande hj...

img_0848 (MMS)

Med en kaffe i handen och en grubblande hjärna inväntar jag än en gång min taxi till jobb. Att vara från dig och inte ha så mycket kontakt har fått mig att inse en del då många tankar befinner sig i mitt huvud just nu. Tankarna går kring opålitlighet, respektlöshet och en flykt... Är det så? Om man inte litar på en person, om man kallar en person för saker som man kanske aldrig skulle kalla sin vän eller om man kanske bara flyr bort från alla problem för en stund för att det känns bra just då, finns det en framtid då? Svaret som jag får fram då är nej tror jag, vilket gör att jag börjar tvivla på det hoppet jag har kvar... Jaja det var lite av dom funderingarna som cirkulerar just nu i mitt stackars huvud. Imorgon skulle varit en speciell dag av vissa anledningar men p.gà omständigheterna känns den bara tung, tur man jobbar! Ikväll är det som sagt personalfest, nyktert för min del :-) Därför sjukt drygt att inte ha en egen bil men förhoppningsvis säljs den på måndag :-) Nä dags att packa outfiten för kvällens middag!!


Bästa!

img_9904 (MMS)

Bästa!


Efter bara 3h sömn i natt och en ny antibi...

img_5859 (MMS)

Efter bara 3h sömn i natt och en ny antibiotika kur är man lite sliten nu... Jag och Madde har käkat, druckit kaffe och spelat spel på balkongen med massa ljus tända. Imorgon är det jobb hela dagen sen efter det blir det personalfest, önskade att jag hade antingen en bil eller chaufför eftersom det ligger 2mil utanför. För då kan man åka hem när man vill, men åker iaf ut med Fia på jobbet, hem löser väl alltid sig. Nej nu kallar sängen på mig, natti natti!


Ibland saknar jag dig sååå mycket att jag ...

img_5315 (MMS)

Ibland saknar jag dig sååå mycket att jag tror jag går sönder....


Nu har jag kockilerat lite så nu ska vi kä...

img_6541 (MMS)

Nu har jag kockilerat lite så nu ska vi käka på balkongen å bara mysa! Underbara fredag!


Smärtan börjar gå över i ilska!!

img_1622 (MMS)

Smärtan börjar gå över i ilska!!


Ja då har man varit här igen för ovanlighe...

img_4539 (MMS)

Ja då har man varit här igen för ovanlighetens skull ;-)


Så nu nalkas d frukost på stentorpsg!

img_2546 (MMS)

Så nu nalkas d frukost på stentorpsg!


Lånat kläder av Vera för att ta mig till a...

img_1072 (MMS)

Lånat kläder av Vera för att ta mig till affären! Haha foppatofflor i typ 5nr för stort utan strumpor :-)


Nu är verkligen åska ovanför... Verkar bar...

img_9238 (MMS)

Nu är verkligen åska ovanför... Verkar bara som man fick 3h's sömn i natt... Tycker att det kan sluta regna å åska så jag kan gå å köpa hotellfrukost med bacon å grejer!


Inte många timmars sömn här inte.... Hatar...

img_0178 (MMS)

Inte många timmars sömn här inte.... Hatar verkligen åska! Åskan kan gå hem!!!!


Har svårt å somna men har iaf fått mysigt ...

img_3298 (MMS)

Har svårt å somna men har iaf fått mysigt sovsällskap :-) kl är typ halv fyra... Drygt å inte kunna somna!


Vera ska försöka fota blixten :-)

img_1817 (MMS)

Vera ska försöka fota blixten :-)


Finns i mina tankar 24/7!

img_3730 (MMS)

Finns i mina tankar 24/7!


Fy fan säger jag bara! Hann typ 400m sen b...

img_2322 (MMS)

Fy fan säger jag bara! Hann typ 400m sen blixtrade det å jag är livrädd för åskan så nu sitter jag hos Vera å kommer nog sova här :-) Tankarna var att stoppa ner Diesel i väskan å cykla utav bara fan men nä jag tror nog blixten hade hittat mig!


Äntligen får man lite mat efter en lång da...

img_8477 (MMS)

Äntligen får man lite mat efter en lång dag. Underbara Vera har bjudit över mig på en bit mat och ett glas vin. Mer än så vågar man ju inte dricka när man ska cyklar hem :-)


Nära döden upplevelse!

img_8827 (MMS)

Nära döden upplevelse!


Då var det snart dags för lite jobb igen.....

img_7560 (MMS)

Då var det snart dags för lite jobb igen... Hade tänkt hinna äta eller iaf hinna köpa en cola men icke. 5h jobb bara men för en gångs skull är jag sjukt hungrig, så typiskt! Blir till att dricka mycket vatten på jobb för att dämpa hungern. Hoppas bara att jag sitter på rätt buss haha! Inte min grej d här å åka buss, taxi is tha shit!


Ditt nummer är nu raderat helt vilket har ...

img_5423 (MMS)

Ditt nummer är nu raderat helt vilket har tagit ett tag... Min kraft börjar komma tillbaka lite efter min isolering. Idag jobbar jag bars 14-19 sen imorgon är jag ledig och då kommer jag att åka bort om det går vägen, bars jag och Diesel. Sen på lördag har vi personalfest men eftersom min bil inte går att köra med (punktering) så verkar det inte som jag kan gå :-( Ligger 2mil härifrån, hade ju tänkt att vara nykter så att man kan åka när man vill :-) Om det går som jag vill imorgon så blir det god mat, vin, bastu, bubbel sen bara soffhäng!


SMS-inlägg

img_2284 (MMS)


Har plockat bort mitt face konto för ett t...

img_6897 (MMS)

Har plockat bort mitt face konto för ett tag å hade tänkt göra d samma m bloggen men fick sura miner så den får väl vara öppen då. Ibland vill man bara vara själv men en del människor verkar inte kunna förstå det viöket är ganska jobbigt. Jag menar det är inget fel på mig jag är bara människa. Och människor sörjer när deras hjärta går i sönder.... Nåväl... Ikväll dricker jag grogg och plockar lite... Ja jag vet, brukar aldrig dricka sj lr så men det behövdes ikväll... Musiken är ju självklart snyft ballader, så lite internetshopping hinner jag nog med också, int bara negativt att vara ledsen! Så nu fick ni mitt livstecken, går ingen nöd på mig! Ciao!


Gud vad jag håller tummarna att bästa Elin...

img_8370 (MMS)

Gud vad jag håller tummarna att bästa Elin & hennes som Sebbe kommer v31 för då blir det mycket mys å bus! Och en tur till Stockholm för Sebbes skull :-) Hoppas hoppas hoppas!!


Har inte ätit på flera dagar så nu har jag...

img_0790 (MMS)

Har inte ätit på flera dagar så nu har jag gjort mig en skinksallad!


Yes så är det! Tar avstånd från allt och a...

img_7345 (MMS)

Yes så är det! Tar avstånd från allt och alla ett tag...


Trodde att det skulle hjälpa att jobba men...

img_4825 (MMS)

Trodde att det skulle hjälpa att jobba men det enda som finns i mitt huvud är du....


Dagens frukost/lunch

img_4626 (MMS)

Dagens frukost/lunch


Önskar att jag kunde hoppa in i framtiden ...

img_4113 (MMS)

Önskar att jag kunde hoppa in i framtiden och slippa detta


Ytterligare en natt med lite sömn och mång...

img_7866 (MMS)

Ytterligare en natt med lite sömn och många funderingar... Kroppen börjar göra sig påmind om att allt inte riktigt är som det ska... Det gör mig så ont att båda är så ledsna och att detta valet är det bästa... Tror jag... Nu är det snart dags för jobb, vilket ska bli skönt!


Vet inte vilket spår jag ska välja... Hjär...

img_6075 (MMS)

Vet inte vilket spår jag ska välja... Hjärtat säger en sak och hjärnan en annan....


Diesels små korvar :-)

img_4122 (MMS)

Diesels små korvar :-)


Men tikvalpen börjar ta sig men väger fort...

img_2855 (MMS)

Men tikvalpen börjar ta sig men väger fortfarande  bara 145g :-(


Sovit hela dagen men nu är det dags att ho...

img_1641 (MMS)

Sovit hela dagen men nu är det dags att hoppa in i duschen. Mina vänner gör allt för att jag ska orka... Jag är inget vidare sällskap men det spelar tydligen ingen roll. Är bjuden på mat snart och sen bär det av till Diesels små underverk. Imorgon är det äntligen jobb igen, orka ligga hemma och bara vara ledsen....


Idag händer inte mycket, bara ligga på sof...

img_1430 (MMS)

Idag händer inte mycket, bara ligga på soffan står på schemat... Kanske tar mig en promenad till affären för en glass, om jag orkar....


Funderar på att sätta lösen på min blogg e...

img_4761 (MMS)

Funderar på att sätta lösen på min blogg ett tag framöver, känns som den blivit lite väl dyster och jag kommer behöva skriva av mig... Så vad tycker Ni? Jag har aldrig känt så som jag känner nu vilket gör det svårt att hantera... Jag skakar, mår illa, kan inte äta, sover oroligt och gråter... Det som gör ondast är nog att den enda som jag är arg på är mig själv som gick på allt du sa. Du sårade mig inte bara en gång utan närmare 10-15ggr. För några dagar sen när vi träffades var du annorlunda och helt underbar och jag trodde att det kanske skulle vända nu. På kvällen berättade jag min glädje för mina vänner men dom kunde inte helt glädjas då dom sett detta mönstret några gånger. Orden dom sa var: Glad för din skull och att du är glad men vågar inte hoppas allt för mycket. Försökte förklara för dom igen att det kändes verkligen annorlunda. Men så sant som sagt. Morgonen efter ringde du och då rasade hela min värld, inte ens ett dygn fick jag vara glad.... Jag känner att jag gjort allt jag kan och orkar inte bryta i hop var och varannan vecka, för att sen hålla uppe fasaden när vi träffas... Detta var sista gången du gjorde mig illa. Du skickade ett sms om hur du upptäckt hur underbar jag var först nu när du mist mig och att du är ledsen om du sårat mig. Kan säga att det gör ont, ont som fan! Trodde verkligen att det skulle bli vi. Dina förlåt önskade jag att jag kunde ta åt mig men dom kommer alltid när du gjort mig illa, sen gör du samma sak igen. Men tvivlar inte på att du är ledsen... Tiden läker alla sår säger man, eller säger man själv till vänner... Men hur tar man bort hoppet om att det ska bli vi i framtiden? Trots att du gjort mig illa kan jag inte släppa den tanken...sjukt... Därför jag måste bryta allt och inte ens ha kvar dig som vän. Du har mycket runt omkring som tynger dig och du mår allt utom bra. Jag har verkligen försökt hjälpa dig på alla sätt men bollen ligger hos dig. Bara du som kan se till hur din/Er framtid ska se ut. Önskar Dig all lycka!


Hade tänkt sova hos Kakan men verkar ha ta...

img_7789 (MMS)

Hade tänkt sova hos Kakan men verkar ha tappar talförmågan och känner mig Inge vidare sällskap... Trött, ledsen och ingen ork... Har inte ätit på två dagar nu, bör väl så när man väl tar ett jobbigt beslut som man kanske egentligen inte vill men måste för att överleva. Hatar att jag är ledig imorgon, hade hellre jobbat :-( Nä nu ska jag bege mig hem och sova


Sov iaf som en prinsessa i natt :-)

img_3651 (MMS)

Sov iaf som en prinsessa i natt :-)


Hatar detta! Orka gå runt som en jävla zom...

img_7275 (MMS)

Hatar detta! Orka gå runt som en jävla zombie.... Tur man jobbar hela dagen !


Dom säger att hoppet är det sista som lämn...

img_8882 (MMS)

Dom säger att hoppet är det sista som lämnar en!?'


Vill bara att denna oändliga smärta ska gå...

img_0494 (MMS)

Vill bara att denna oändliga smärta ska gå över, försöker men det går inte.... Kan inte äta eller sluta tänka på det som kunde varit... Måste vara stark men just nu är jag allt utom det, inte ens fasaden orkar jag hålla uppe... Försöka radera är det rätta just nu men jag vill inte men orkar inte längre... Mina tjejer känner sig maktlösa och frustrerade över att se mig så här :-( men är så glad att jag har dom nu! Kvällen planeras i aktivitets tecken.... Hur fan kan man göra en människa så illa efter allt?!?


Dagens inköp! Nu blir det mys på rummet in...

img_5123 (MMS)

Dagens inköp! Nu blir det mys på rummet innan jag beger mig till en italiensk restaurang  som ska ha en super mysig servering inne på gården :-)


Framme på hotellet! Nu ska jag ut och göra...

img_1600 (MMS)

Framme på hotellet! Nu ska jag ut och göra stan lite tänkte jag!


Orutinerat! Hur fan kan man få såna skoska...

img_1661 (MMS)

Orutinerat! Hur fan kan man få såna skoskav redan, har inte ens lämnat Västerås än!! Tur man har sandaler med sig :-) Dags att byta på tåget som avgår om ca 15min!


Tar mig en promenad ner på staden för att ...

img_4930 (MMS)

Tar mig en promenad ner på staden för att sen ta tåget till en annan stad för att bara mysa! Tråkigt bara att inte Diesel kunde följa med men han får hänga på nästa gång :-) Pöss på Er!


Det är precis det jag tänker göra! Imorgon...

img_2308 (MMS)

Det är precis det jag tänker göra! Imorgon beger jag mig bort från stan checkar in på hotell och sen tänker jag bara försöka att vara... Vi får väl se hur det kommer att gå men jag ska ge det ett tappert försök. Det har varit väldigt mycket på sistone från alla håll och inte minst från mitt eget håll så jag behöver bara få komma bort en dag lr två. Vilket ger mig ny och frisk energi att sprida till mina underbara människor som jag har runt omkring mig, utan Er hade jag inte överlevt en dag :-)


Can't stop running, think I'm afraid of wh...

img_5736 (MMS)

Can't stop running, think I'm afraid of whats facing me if I'm not keep on ! Maybe it will break me down maybe not, but why take the chance?!?


Ibland mår man bra och ibland tvärtom. En ...

img_1773 (MMS)

Ibland mår man bra och ibland tvärtom. En del människor får oss till skratt men även lika fort i gråt.... Men det är väl bara att acceptera för det är väl så live tuffar på lr? Jag har då inte upplevt något annat. Jag kommer att åka bort antingen imorgon kväll lr tidigt på torsdagmorgon... Känner att jag behöver lite andrum och hämta ny energi, så om Ni inte hör eller ser något från mig så vet Ni varför!


Nu är det dags!! Tävlingen har börjat och ...

img_4875 (MMS)

Nu är det dags!! Tävlingen har börjat och jag inväntar en grym PT som kan få mig i toppform och ha samma vinnarskalle som mig så jag kan vara säker på att vi tar oss till final! Behöver någon som kan träna mig inom fitness. Är Du sugen? Maila mig på [email protected]


Allt är inte alltid som det verkar

img_2764 (MMS)

Allt är inte alltid som det verkar


Det nalkas pannkakor :-)

img_9383 (MMS)

Det nalkas pannkakor :-)


Jag kan ju säga att jag suger på att tjola...

img_3001 (MMS)

Jag kan ju säga att jag suger på att tjola äpplen :-) åkte rätt upp å ner i huvudet :-)


Får lite hjälp i bärplockandet av Dante ;-)

img_3839 (MMS)

Får lite hjälp i bärplockandet av Dante ;-)


Är ute i Kungsbyn och plockar lite hallon ...

img_8696 (MMS)

Är ute i Kungsbyn och plockar lite hallon till efterrätten :-)


Till salu!

img_1403 (MMS)

Till salu!


Power meet

img_0480 (MMS)

Power meet


Vi gör power meet just nu ;-)

img_6404 (MMS)

Vi gör power meet just nu ;-)


Är på systemet och laddar upp inför 2 ledi...

img_5438 (MMS)

Är på systemet och laddar upp inför 2 lediga dagar :-)


Im done taking your shit! The only thing y...

img_2079 (MMS)

Im done taking your shit! The only thing you brings into my life is tears!


Är på plåtning m kakan!

img_5954 (MMS)

Är på plåtning m kakan!


Please don't hit me when i'm already lying...

img_9598 (MMS)

Please don't hit me when i'm already lying on the ground! Just Tell me what to do....


Vad säger man :-) en till middag efter en ...

img_7294 (MMS)

Vad säger man :-) en till middag efter en trevlig kväll! Lite mat sen hemgång!


Redan klar ;-) är sååå hungrig nu!!

img_7112 (MMS)

Redan klar ;-) är sååå hungrig nu!!


Redan klar ;-) är sååå hungrig nu!!

img_7112 (MMS)

Redan klar ;-) är sååå hungrig nu!!


Precis parkerat mitt hyråk :-) nu fixa sig...

img_9614 (MMS)

Precis parkerat mitt hyråk :-) nu fixa sig lite sen iväg. Är ju bortbjuden på middag å vin ;-) sen kanske möta upp tjejerna på stan!


Ja vad ska man säga :-) Har sagt det innan...

img_2881 (MMS)

Ja vad ska man säga :-) Har sagt det innan men säger det igen, har så underbara vänner som verkligen ställer upp när man behöver det!! Idag har jag fixat en massa m försäkringsbolaget och lämnat in min bil! Så imorgon blir det till att gå upp tidigt å fixa hyrbil sen jobb hela dagen. Och imorgon efter jobb blir man bjuden på limonepasta å vin :-) Mums!!! Nu sängen!!


Idag har verkligen inte varit min dag... H...

img_5011 (MMS)

Idag har verkligen inte varit min dag... Hatar allt som har med bilar och göra just nu... Men är jäkligt glad att jag har så snälla och hjälpsamma killkompisar, tack :-) Nu ska jag ta en dusch och bädda ner mig på soffan! So long suckers!


Kvällsmys!

img_8730 (MMS)

Kvällsmys!


Synd om mig så jag stannade till på Irsta ...

img_7387 (MMS)

Synd om mig så jag stannade till på Irsta macken å köpte en glass :-)


Det gick inte så bra å jobba :-( men nu ha...

img_9725 (MMS)

Det gick inte så bra å jobba :-( men nu har vi testat att tejpa ihop fingret, borde kanske sys men men!! Slutar ju snart :-)


Nyss kommit hem efter en vända ner på fest...

img_8958 (MMS)

Nyss kommit hem efter en vända ner på festivalen. Var ingen höjdare idag på tok för mycket folk så man stod som en packad sill.  Själv har jag bäddat ner mig på soffan då jag hade lite beslutsångest över vad jag skulle ha på mig idag som ni ser på bilden ;-) Imorgon är det jobb mellan 8-16.30 och efter det ska jag hem å städa sen blir det bara söndagsmys! Riktigt söndagsmys = sushi :-) Kanske till och med ska stänga av mobilen?!? Vem vet... Nä nu måste jag sova, natti!


Hände en liten olycka på jobb idag så jag ...

img_2658 (MMS)

Hände en liten olycka på jobb idag så jag fick gå hem 1h tidigare :-( men har tagit en värktablett så nu känns d lite bättre! Nu ska jag duscha och göra mig redo för kvällen! Det blir festival med gänget, jag och Kakan kör nyktert idag men vem har sagt att inte det är lika kul ;-) Puss på Er


Man kan inte vakna på ett bättre sätt :-) ...

img_2500 (MMS)

Man kan inte vakna på ett bättre sätt :-) Jo kanske med att få ett mms på sig själv när man sover och ligger i en väldigt strange pose ;-) haha!


<3


SMS-inlägg

img_4086 (MMS)


Precis slutat jobba efter ett hektiskt pas...

img_1429 (MMS)

Precis slutat jobba efter ett hektiskt pass, dog lite här på soffan nu...Men ska pallra mig in i duschen för att hämta upp kakan och sen åka vidare till Vera för lite grillning, känner dock att kvällen inte kommer bli så lång är sjukt trött och jobbar ett långt pass imorgon också! Så ikväll dissar jag festivalen, var ju ner igår men för min del blev det lugnt 2öl ute och ett glas vin på efterfesten. Hoppas Ni får en superB lördagskväll!


Är det inte bilar som kommer å tutar å säg...

img_0609 (MMS)

Är det inte bilar som kommer å tutar å säger hej så är det Majkeyboy!


Familjen samlad, cheesetwisters och Sunes ...

img_8827 (MMS)

Familjen samlad, cheesetwisters och Sunes sommar! Sen är det dags för jobb!


Just nu känner jag mig så maktlös, vet  in...

img_9486 (MMS)

Just nu känner jag mig så maktlös, vet  inte vad jag ska säga eller göra. Önskar att jag kunde ta över din sorg och ta över dina tårar för det gör mig så ont att se dig så här ledsen. Du är min bästa vän och jag älskar dig över allt annat och det gör så ont i mitt hjärta att se dig så här.  Egentligen skulle du inte dricka ikväll men med handen på hjärtat så tror jag att det var bra att du drack ikväll för det är ända gången som du visar känslor.... Älskar dig min vän!!!


RSS 2.0