Bittra !!!

Men dra på smilbanden för fan!! Vissa människor kan ju verkligen inte vara annat än långsinta & bittra.
Hur orkar man?!? Det tar ju 10ggr mer energi att fokusera sig på allt negativt...

Nåja bara att hålla sig undan sådana människor för här ska bara spridas positivitet :-)


Söndag = vilodag, eller?!

Precis vaknat vilket känns sisådär, jag menar ända dagen som jag kan ta sovmorgon och vaknar innan åtta.
Känner mig ganska utvilad iaf så det är ju positivt. Humöret är inte på topp idag blir så när man släpper inte problem innan för sin kokong :-)
Ska mysa lite till i sängen med Diesel sen tar vi en tur till Vallby Friluftsmuseum innan det är dags för jobb!



Just chillin !!

Blev lite längre än tänkt på jobbet siffrorna ville inte riktigt som jag men tillslut så :-) Skam den som ger sig.
Planerna för resterande tiden av dagen är så sjukt bra planerade, absolutly f*cking nothing mer än chill !
Har en hård vecka framför mig och det känns att man inte bara jobbar 7dgr i rad utan också en del övertid.
Oktober kommer att vara fullt upp med massa jobb bl.a ett seminarium 4-5okt.
Måste ju se till så att cashen kommer in så det blir fina julklappar :-)

Nu blir det en kopp chai !!


Hard work !!


Djurvän?

Men alltså jag spyr på mig själv, orka rädda en fluga!?!

När jag vakna nu i morse så hörde jag en fluga i fönstret & istället för att bara låta den vara så skapade jag en stort projekt med att försöka fånga den.
Amen alltså förstår Ni? Inte det lättaste att fånga en fluga....
Nåja, flugan levde lycklig i alla sina dagar!!

Off 2 wörk!!


Vem fan är John Blund?

Klockan är halv ett och jag sover fortfarande inte. Drygt när man ska upp & jobba imorgon. Yes bestämde mig för att gå in lite extra ;-) Men nu undrar jag vem fan den där John Blund är som alla pratar om?!?

Tur man har Google, får väl googla lite.... ;-P


Skatteverket up my ass!!

Verkar vara svårt att få in rätt adress! Testar att anmäla min folkbokföringsadress igen, det var ju vara liksom 2år sedan jag flyttade! Morr!!!


Så ja!!!

TM Media levererar som vanligt !!


T.G.I.F

Vad vore livet utan en regnig höst fredag? Men det gäller att se charmen i hösten och när man väl gör det så njuter man bara. Underbara färger, mysiga kläder, mysiga hemma kvällar med massa ljus & stora koppar med te.
Hur underbart är inte det?
Och ja känner man att man måste ha lite sol så ligger ju alltid solarieöarna runt hörnet och kostar bara ett par tior :-)

Efter jobbet idag blir jag så illa tvungen att uträtta ett ärende som jag skullat göra hela veckan. Gå på myrornas, har inget emot second hand men det luktar ju så förbannat äckligt därinne.
En tanke som slog mig som faktisk är ganska hemsk är att många människor köper alla sina kläder där och en annan går bara dit när man ska köpa maskerad kläder. Inte riktigt rättvist kanske?!?

Nä dags för en lång dusch så man vaknar till!

Ha en underbar fredag!!


Och tiden??

Hej vad det går mellan pattar & lår. Helt ärligt vart tar tiden vägen? Jobbat typ hela dagen idag, men fått mycket gjort både i försäljning & kontorsinredning :-)

Imorgon blir det till att gå in lite extra då jag har så duktiga säljare som också går in frivilligt på sin lediga dag, så jag kan ju inte vara sämre !

Idag anlände mitt paket från bodystore, yeay!!! Nu ska jag testa att steka all mat i kokosfett ist som ska vara mycket hälsosammare. Återkommer med resultat.

Nähää nu ska denna fröken sova är ju toktrött!!


Uppdrag!!

Förra inlägget vart inte publicerat i morse såg jag :-(

Jag & Denise har fått uppdrag att fixa gardiner i alla lokaler så på lunchen idag brummar vi till Erikslund & kikar!
Tur inte Danne själv håller i den biten för då hade det blivit high chapparall ;-)


Sista !

Yes sista dagen på arbetsveckan idag.... Skulle man kunna tro men går in och kör lite extra imorgon. Det bjuds ju på smörgåstårta & pris på varje order. Alltså ärligt så måste jag säga att jag har aldrig jobbat på ett företag där jag inte har koll på tävlingarna för dom är för många ;-) Har inte tid att ligga här & skriva är duktigt sen!

Ciao!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1521314/images/2012/pic_5064004b9606ee4172db3360.jpg" class="image">


Under my umbrella !!

Men usch å fy vilket väder & jag har inget paraply !!! Jaja man är väl inte gjord av socker heller så "lite" regn klarar man väl.
Nu hade det varit skönt att komma hem till tända ljus & en middag med trevligt sällskap , toppat med en grym film !!
Tror jag tar mig en lång kvällspromenad istället ;-P


Slut som artist !

Yes sitter på jobbar & slukar snart datan, så trött. Vart bara ca 2h ledigt mitt på dagen annars jobb. Så ikväll blir det sängen tidigt känner jag ;-)


Magkänslan !

Säger att det kommer bli dyrt som jag redan befarat sedan innan men nog inte velat inse det !


Notis!

Ju längre tid det går desto svårare blir det !


Reality check!

Om det uppstår ett problem kan man väl inte bara rycka på axlarna & tro att det ska fixa sig själv utan att engagera sig?!?
Eller? Kanske har missuppfattat hela grejen?


Lycklig tjej!

Då var besöket klart & jag är så frisk som jag kan vara ;-) Första gången på 5år så det känns bra, skönt med lite positiva besked nu! Dock funderar jag på att sadla om till läkare 320:- för ca 5-10min besök ;-) En bra timpenning! Nu blir det jobb i vanlig ordning om inte busschauffören kört ihjäl oss innan, hetsig tant detta!


Rain !!

Vem är den skyldiga som dansat regndansen under natten?!?!!!!


Bodystore!!

Igår var jag in på bodystore's hemsida & klicka hem lite välbehövligt för kropp & själ. Bara älskar deras hälsokost. Bl.a hittade jag nudlar som ska vara nästintill kolhydrats fria, som dom måste ju bara testas! Återkommer med resultat om det är en hiss lr diss. Men det jag även skulle säga är ju att man bara älskar deras leverans tid, beställt igår e.m & verkar som jag har mitt paket redan i e.m :-) Tänk om alla kunde vara så!?!

Det bästa av allt med att ha flyttat hem igen är att jag är utvilad när jag vaknar, saknat mig säng så sjukt mycket! Trodde inte man var så kräsen/känslig men där hade jag fel !

Dags att bege sig ut m Diesel innan det är dags för läkarbesök!

Have à nice one <3


!!!


3h !!

Just nu ligger jag i sängen & samlar kraft till att förflytta mitt söta lilla arsle in i duschen. Nyss kommit hem efter en 3h lång promenad, vart inte björnön men haft det hur skönt som helst ute. Dock lite mör i benen :-) Man brukar säga att ensam är starkast & jag instämmer. Dom här dagarna i mitt lugn & ensamhet har gjort mig mycket starkare igen !! Skulle ju gå förbi biblioteket idag men icke sa Nicke att denna virrpannan kom ihåg det då! Suck!! Men får ta det imorgon, ska t.o.m sätta in en påminnelse på mobilen. Slutar väl snart med ett senilsnöre på mig själv ;-) Imorgon är det återbesök hos kvinnokliniken & jag håller tummar & tår för att allt är ok, så gör Ni det också så har jag inget att oroa mig för....
Nä duschen sen en riktigt tidig sänggång (stavas det så? Ser väldigt konstigt ut)


Mera kööörv!!

Tant varningen närmar sig med stormsteg ;-) À-L på jobbet ska lära mig att sticka. Så innan vintern nalkas ska jag då ha stickat min egna halsduk & min egna mössa :-) Idag jobbar jag dag vilket typ aldrig händer men då planerna för e.m inte blir av tar jag & Diesel å packar väskan å drar ut till Björnön! Där ska det grillas korv & njuta av skogen, underbart <3


Silence !


Latmask!

Jag skulle vilja vara en latmask nu men icke! Kläder på & skorna snörade för nu blir det långprommis m bästa Diesel! Ska förbi biblioteket på vägen hem och låna lite böcker, den Ni. Var ju inte igår direkt man var där :-)


Lugnet!

Ja när lugnet lägger sig tänker man som oftast bäst. Andra natten i min lägenhet utan varken tv, dator eller Facebook! Helt underbart måste jag säga (trodde dock aldrig att jag skulle säga något sådant) dock ekar det lite väl mycket utan några möbler :-) Men man får mycket klarare tankar och ser en helhet på ett annat sätt. Men ikväll/natt slipper jag nog mina djupa funderingar är på tok trött för det !


PW!

Har precis kommit in ifrån en kall PW, vart ingen löpning kände att orken inte riktigt fanns där då det blivit på tok för lite mat (3st varma koppen) Nu ska musiken slås på & nudlarna kokas ;-P Lugna favoriter <3


Tele 2 v.s Samuraj Data

Sitter på jobbet & gör absolut ingenting. Orka att telefonin ligger nere.... Så nu sitter jag & Dawid & bara hänger med säljarna & dricker kaffe :-)


Gaaah!!

Skrämmande att en del människor inte kan se sina egna tabbar eller är villig att se dom. Antagligen för att dom har fullt upp med att leta fel hos andra!
Hur ska man då någonsin komma till någon lösning? Nej pass på det säger jag! Inte bara upp till en att ändra sig lr en som bara gör fel!


Nallebjörn!

Dags att ta sig ur sängen då så man får något gjort. Känns som jag blivit överkörd av en ångvält & någon hällt grus i ögonen. Ikväll tänkte jag iaf ge mig på ett löppass så att man får upp sin aptit igen gått ner 4kg nu på några veckor. Alltid kul att gå ner i vikt men roligare att få en snygg kropp samtidigt ;-) Så idag börjas det så smått!
Dock lär jag väl få ett bra löppass eftersom jag slutar 21.00 & är grymt mörkrädd haha!!


Sömnlösa nätter !!

Underbart när man inte kan sova & bara ligger & grubblar... Önskar att saker & ting var annorlunda fast ändå inte, gjort är gjort... Kommer tron att hjälpa dig, tron på att allt kommer bli som du förespått, tron om att personen som betytt mest av allt ändrar sig på vissa plan & tron på dig själv kommer tillbaka?!!
Ja Ni ser så fundersam man kan vara så här kl 04.00 på natten, men tänker då inte ha nå halleluja blogg :-)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1521314/images/2012/pic_505fc1c4ddf2b3563e005ed2.jpg" class="image">


RSS 2.0