Paus!

Mkt som händer i mitt liv just nu & lite som jag vill eller kan dela med mig. Så jag ligger lågt ett tag med bloggen! Eftersom man tränat 4ggr denna vecka vart det "lite" fest igår. Tjejerna kikade tydligen på film. Så idag blir det pizza & mys, imorgon är det träning igen! Ha det bäst där ute & simma lugnt!


Köp!!

Nr 4 av ToppHälsa!


ToppHälsa

Har anlänt för lite plåtning och repotage för Topphälsa


Hell yes!!


Fuck!

Allt har sin tid. Och nu tar tröttheten ut sin rätt. Sjukt tidiga mornar & sjukt sena nätter som gett mellan 3-5h sömn ett tag och det känns nu vill jag lova... Men ingen att skylla mer än mig själv ;-) Funderingar på att lägga ner bloggen har kommit över mig igen.... Känner inte att jag har så mkt intressant att dela med mig.... Nu blir det Sthlm & jobb!


Tankar!

Idag kretsar mina tankar kring 2 saker!
Vill såååå gärna fixa min tattuering!!!
&
Saknar Dig min vän huuuuur mycket som helst!!

Träna sa Jag!!!

Är så trött då jag inte var hemma förrän tolv och somnade efter ett. Det känns vill jag lova. Men som Ni vet så är jag den perfekta tjejen och tyvärr så har även hon sina brister om hon inte sköter sig så nu blir det träning!!


Plåtning!!

Wiiiee på fredag bär det av till Sthlm lr rättare sagt Bromma för plåtning!
Berättar mer sen när allt är klart =)
Det ska bli så kul, var ju längesen nu.
Nu är snart en seg arbetsdag över. Efter jobbet styr jag & Madde vår kos hem till Vera på lite hemmaspa, pannkakor & film =) Bästa!!

Lunch!

Det är tur att vissa ser till att man får lunch i sig ;-) Är super glad efter ett möte på stan, berättar mer sen :-)


Frukost!

Då jag har lovat att bättra mig med min kost börjar jag dagen med en shake gjord på minimjölk, havregryn & banan. Kommer knappt ihåg sist jag åt frukost ;-) Tog lång tid att ta sig till jobbet då bilen var täckt i is, precis som om någon hade hällt vatten över hela bilen!


Sushi!

Yes ikväll blev det sushi & softmys! Längtar tills imorgon för då drar jag hem till bästa Vera för lite gott käk å film. Ska bli underbart <3


Brrr!!

Fryser som en tok idag, varför har jag ingen aning om....
Och som vanligt har jag ingen lunch med mig och orkar verkligen inte åka någonstans. Tur att jag alltid ser till att ha varma koppen på kontoret =)
I morse var jag uppe med tuppen för att träna, gick sisådär då det var första gången jag var där. och maskinerna och jag var inte riktiga pooler´s =) Får haffa någon som kan visa mig =)
Hann även med en kopp kaffe hemma hos P innan jag drog hem och duschade för att sen åka till jobbet.
Nä nu väntar en promenad med Diesel!!

Chris Brown - Next to You


Ny vecka!

Haft en helt underbar helg. Bara chillat, myst, ätit, fikat och kikat film. Tråkigt bara att helgen går lila snabbt vare sig man festar eller inte ;-) Nu ska denna fröken försöka sova. Då jag ska träna kl 06.00 imorgon bitti!


Lugna lördagen!

Precis vaknat efter en power nap på ca 1h. Hållit på lite här hemma under dagen. Blev ju inte så många timmars sömn inatt då man låg och pratade tills tidigt i morse och sen vaknade jag vid halv 11. Shit happens ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det film & mys för hela slanten <3


Blogg.se's app är segare än segast! Kom he...

Blogg.se's app är segare än segast! Kom hem till P efter ett tag sedan, drog visst ut lite på tiden. Haha Hägertz var inte överens med Herr Garderob!! Men efter mkt om och men så sitter hon här och sippar på ett glas vin. Nu inväntar vi tjejmaffian för lite spel av Rappakalja!! Puss på Er


Blogg.se's app är segare än segast! Kom he...

img_3425 (MMS)

Blogg.se's app är segare än segast! Kom hem till P efter ett tag sedan, drog visst ut lite på tiden. Haha Hägertz var inte överens med Herr Garderob!! Men efter mkt om och men så sitter hon här och sippar på ett glas vin. Nu inväntar vi tjejmaffian för lite spel av Rappakalja!! Puss på Er


Bortskämd!

Haha på lunchen bjöd jag M på lunch då jag förlorade vadet. Och eftersom jag är så dålig förlorade så straffade jag mig med ingen lunch. Men för en stund sen fick jag leverans till jobbet ;-) Hihi!


Right now!

Mycket som cirkulerar i mitt huvud just nu. Eftersom jag endast fått 6h's sömn på två nätter hade jag bestämt mig för att lägga mig direkt när jag kom hem. Men icke sa nicke! Kvällens agenda blev prat, fika & trevligt sällskap :-) Blev precis avsläppt hemma så nu ska denna fröken sova så hon är tokladdad inför imorgon! Blev super glad ikväll då jag fick ett träningskort på Feelgood :-) dock måste jag träna då Mr kommer hålla koll på mig haha ;-) Nä natti natti på Er raringar!


Trötter

Ja efter 2 nätter med ytterst lite sömn känns det som att hjärnkontoret inte riktigt hänger med.
Men helt klart värt det, dock blir det sängen direkt när jag kommer hem ;-)

Nu ska denna tjej försöka somna. Haft en l...

img_9866 (MMS)

Nu ska denna tjej försöka somna. Haft en lugn och trevlig kväll med många vinster ;-) Mycket just nu som får en att må bra. Somnar med ett leende på läpparna :-)


Klart man vinner :-)

img_6275 (MMS)

Klart man vinner :-)


Bortskämd! Eftersom jag tvingat P till att...

img_6067 (MMS)

Bortskämd! Eftersom jag tvingat P till att börja laga mat och äta lite sundare blir jag bjuden på mat varje kväll numera Men idag är både jag & Madde här och äter, så lilla pojken slipper äta själv. Lite Chicago och vin efter maten! Nu jäklar ska jag vinna!!


Just smile!

Sjukt taggad av att vara tillbaka trots att det varit en ren skit dag.
Inget har gått som jag velat men men nya tag imorgon jag är väl för fan inte bitter...nej nej inte ett DUGG!!
Tur att jag blev bortskämd på lunchen med en special sallad & latte med mig tillbaka till kontoret =)
Me happy!!

Får se om det blir någon skridsko åkning ikväll finns ju risk för att moi slår ihjäl mig!! haha!!
Här snackar vi verkligen Bambi på hal is!



Är man sjuk så är man!

Precis så är det! Är man sjuk så får man tröst shoppa :-) Blev bl.à några skor :-) dock passade bara nr 2 & nr 4 dom andra vart det retur på :-(


Uscha!

Har haft ett kundbesök som tog 1,5h vilket jag inte riktigt var i form för. Så nu ligger jag i sängen och vilar upp mig inför nästa möte. Hoppas att jag är helt kry imorgon så jag kan jobba ordentligt


Tyvärr mångas misstag!!


Sleepwalking!

Herregud vad jag sover. Gör inget annat än att bara sova. Igår åkte jag en sväng m P men han var tvungen att köra hem mig så jag fick lägga mig. Orka vara sjuk! Men idag ska jag försöka ta mig igenom 2 st kundbesök mellan dom blir det sängen så att jag kan bli frisk tills imorgon.
Fick pencillin igår mot halsfluss så den ska väl förhoppningsvis snart hjälpa


Jävla mög!!

Får typ ingenting gjort eftersom inte en enda människa förstår mig i telefonen när jag inte kan höja rösten.
Är det inte bättre tills imorgon blir det läkare, har ju trots allt haft det sen i fred.
Men har typ aldrig haft halsfluss lr ngt liknande så jag har inget att jämnföra med.
Mer än att det gör jävligt ont men för övrigt så mår jag ju ganska bra!!
Nu ska jag vila en stund innan jag ska göra ytterligare ett tappert försök att göra lite nytta.
HAR VERKLIGEN INTE TID MED DETTA DENNA MÅNADEN!!!!!

Byte?

Idag skulle jag vilja byta bort min hals. Så om någon är intresserad, maila!
Just nu sitter jag vid köksbordet med en kopp te och försöker få igång min hals. Jobbar hemifrån idag så att jag inte smittar alla....


Bowling!

Är och bowlar med grabbarna grus! Vann med totalt 7 strikes :-)


Pizza!

Mowahaha! Är man sjuk så får man äta pizza


Aj!!

Efter endast 2h's sömn kan jag inte sova längre. Om jag hade ont i halsen innan så är detta ingenting :-( Haft ont sen i fredagsmorse men då var det inte så farligt :-( Hoppas på att alvedonen hjälper!


Säkert!

Om man går ut i sista stund så ska man fan ta ett bord och dricka champagne med sina bästa! Men så klart måste vi fira bästa Peter som vunnit på travet ;-)


Favorit i repris!

Yes vi kör lite raclette middag idag också :-)


Vapendragare!

Nu drar jag och hämtar mina vapendragare sen kör vi!!! ;-)


Fest!

Fest ikväll :-) Varför åka till systemet när man kan fynda på biltema :-)


Förberedelser!

Packar ner saker i kartonger så att jag kan plasta in allt och börja måla taket ;-)


Gooodmooooorning!

Gud vilken underbar morgon! 1:à gången på länge som jag bara kan logga kvar och njuta. Varken sliten efter gårdagen eller har något inbokat :-) lr ja jag ska ju måla taket i lgh men annars inget annat :-) Just nu ligger jag och käkar chips till frukost ;-) alltid något! Snart ska jag kliva upp så jag får en stoooor kopp kaffe :-)


Plump!

Vet inte om det beror på alkoholhalten men jag suger riktigt på kortspel idag. Kommer tok sist hela tiden. Ska aldrig spela nykter!!!!!!


Raclette! Nu blir det lite mat med grabbar...

img_7104 (MMS)

Raclette! Nu blir det lite mat med grabbarna :-)


Magvärk!

Har haft någon konstig magvärk idag. Nästan som magkatarr men ändå inte.... Tog magkatarrs medicinen och gick å la mig. Men nu är det dags att kliva upp ur sängen för att bege mig till Peter. Som sagt för min del blir det nyktert, men tar ändå en promenad dit! Så när grabbarna grus beger sig ut spatserar denna fröken hem :-)


In tha bed

Yes här tänker jag ligga tills det är dags att svira om för raclette middag ikväll. Dock blir det nyktert för min del då jag har en del att göra i lgh. Nu ska jag stänga av tel, moffa chips å kika film :-)


Blue fish!

Blue devil!


Dry Martini

Just like I want it :-) med extra oliver!


Chicago!

Peter gick och blandade en drink. Tror han behövde en paus. Jag menar det måste vara tungt att åter igen ligga under, jag menar sist fick han spö 3ggr på rad i Chicago ;-) och revanchen verkar ju gå sisådär ;-) haha!!


Party all night long!

Problem är till för att lösas och när det är gjort blir det mat och vin! Klackarna i taket då det som skulle göras i lghen är gjort. Så nu har fröken inte utegångsförbud längre utan tänkte gå ut å kika så staden sköter sig ;-)


Lättare att leva :-)


Haha!!

Sitter med ett leende om dagarna och det enda jag tänker på är Pruppis!! Lr vad säger du Cookie? ;-)


Revanch!

Säger bara revanch haha!! Men nu blir det sängen, helt slut! Imorgon efter jobbet blir det lite pyssel i lgh sen bär det av till Catha för lite party som agendan ser ut just nu. Men vem vet kanske blir det en mysig hemmakväll ist ;-)


Tooonight <3

Ikväll står det absolut inga måsten på min agenda, hur skönt är inte det då?
Jo i för sig så står bara mys på agendan ;-) men det känns inte så ansträngande.
Så ikväll ska mobilen sättas på ljudlös, massor med ljus & mys i min numera hemskt "charmiga" lägenhet haha!
renoveringsobjektet.nu
Kom även på att på fredag får jag ju sovmorgon, snacka om att jag ska sova ut. Blivit mycket nu på sistone.
Tror nog att jag ska gå i pyjamas hela dagen ;-)

2011 v.s 2012

Ja nu ser man alla uppdateringar och hör alla prata om att 2012 ska bli deras år, även så moi!
Kan så många verkligen ha haft ett så dåligt år.
Men det får mig bara på att tänka på hur mycket lycka som kommer att skapas detta året och det har redan börjat ;-)
Kan bara se till mig själv hur dåligt jag mått dom senaste månaderna p.g.a en del människor som verkligen sugit ur musten totalt från mig. Men får skylla mig själv som var så blind så länge och gjorde på tok fel prioriteringar.
Men men skam den som ger sig ännu en erfarenhet rikare ;-)
Huvudsaken är att man bara skakar av sig det, går vidare och men lär sig av läxan!
Men idag känner jag mig lycklig när jag tänker på dom som får mig att le, trots att humöret sviktar lite idag ;-P

Morr!!

Idag är vi inte på hugget, känner mig lite bitter och sur idag....
Ska ta ut mina aggressioner på tapeten ikväll, kanske ska slå ut en vägg pckså haha!!
Nejdå jag nöjer mig med att riva ner tapeten.

& skillnaden är?

Mina morgon funderingar har varit angående kroppen.
Varför påpekar man så lätt när någon går ner i vikt men inte tvärtom?
Jag menar en del folk kanske inte vill gå ner i vikt och mår dåligt av det på samma sätt som vice verse.
Varför är det lättare att säga: - Gud vad smal du har blivit!
istället för : Gud vad tjock du har blivit!
Visst känns det fel att säga så? Men varför?
Det kan ju såra lika mycket....
Men det tackar vi samhälle/media för det redan bestämda kroppsidealet!!

Kom å kööööp!

Här står möblerna på rad och väntar på att bli köpta :-) Ut med det gamla och in med det nya :-) Men nu orkar jag inte mer ikväll, imorgon ska det rivas tapeter! Blev precis bjuden på mat så dags att ta av mina arbetarkläder ;-) Och gå ner på stan för lite käk!


Djurkörkort!

Ja idag ska man ha bl.a bilkörkort & datakörkort men inget för att få ha husdjur. Vilket jag iofs kan tycka inte ska behövas men jag får f*n ont i hjärtat när jag läser sånt här....
J*vla idioter & jag förstår inte att inte folk runt omkring reagerat!!!
Och hur kan man utsätta djur för ett sådant djurplågeri.....
LÄS!!! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14156577.ab

Myyyys!!

Måndag & det är världens tristaste väder ut. Lönt att det snöade igår liksom...?!?
Lite trött är man också efter helgen men behåller ändå fokus på jobb vilket genererar i resultat som tur är =)
Dock känner jag mig sjukt mys sugen. Så på lunchen inhandlades det doftljus som jag nu tänt här, lite mysigt iaf!
Sitter ju ändå själv inne denna veckan så ingen som störs av mitt mysande =)
Ikväll blir det hem och lägga ut lite möbler på blocket då det är dags att sätta fart med lägenheten. Varje helg under januari kommer att gå till att renovera och fixa lägenheten. Alltså ingen utgång/alkohol, kanske lite mys ;-) men that´s it!! Fokus, fokus & åter igen fokus på rätt saker så händer det grejer vill jag lova!
Nähäää lite kaffe sen kör vi!!

Natti!!

Proppmätt.com! Nu ska jag lägga mig och bara zappa tills jag somnar!


Måste verkligen leta fram min kamera så de...

img_7128 (MMS)

Måste verkligen leta fram min kamera så det blir lite fler bilder Tråkigt att vi inte har så många bilder från gårdagen :-( men jag hittade iaf en från 12 slaget! Kallt som fan var det! Vi gick ner hela gänget till Stortorget för å kika raketer Dock var vi bara där en liten stund innan vi spatserade hem igen. Nä nu ska jag gå och köpa PIZZA :-)


Städa!

Hemma igen efter en 1h's promenad. Dock vart jag mkt tröttare nu men lite kaffe på det så ska det nog bli bättre. Nu blir det en dusch sen lite plock hör hemma, har ju inte hunnit med mitt hem denna veckan så det är bara att görat så man kan få mysa lite sen ;-)


Hemska brallor :-) DIF!!! Usch MFF ska det...

img_5622 (MMS)

Hemska brallor :-) DIF!!! Usch MFF ska det vara men dom dög i att sova iaf. Sov över på P's soffa då det vart sent lr tidigt you name it ;-) Nu har jag precis fått lite räkomelett m västerbottenost! Mums!! Snart dags att bege mig hemåt för kl 15.05 är det soffan som gäller för då är det Ivanhoe!! Myyyys!!


RSS 2.0