Medans en annan stressade till jobbet sov ...

img_9683 (MMS)

Medans en annan stressade till jobbet sov tröttmössorna vidare ;-)


Lite film innan man somnar! Tända ljus och...

img_4140 (MMS)

Lite film innan man somnar! Tända ljus och lite spooning m Kakan!


Kvällsmat à la Kakan!

img_1568 (MMS)

Kvällsmat à la Kakan!


Haft en super härlig e.m med bästa tjejern...

img_7527 (MMS)

Haft en super härlig e.m med bästa tjejerna! Dock varit lite seg då jag inte ätit något än men ikväll ska jag å kakan kockilera efter vi varit hem till Vera och hälsat på. Har ju inte träffat tösabiten på över 2v så d ska bli mysigt!! Nu ska jag lägga mig och vila en halvtimme innan vi drar till weriss!


Kakan testar moppe på ÖB ;-)

img_1239 (MMS)

Kakan testar moppe på ÖB ;-)


Kakan visar sina färdigheter på Ikea ;-)

img_1370 (MMS)

Kakan visar sina färdigheter på Ikea ;-)


Tack alla som frågat om ni kan hjälpa till...

img_1542 (MMS)

Tack alla som frågat om ni kan hjälpa till m Diesel medans jag är sjuk!!! Men jag har tagit mitt pick å pack och flyttat hem till kakan, som tar hand om mig till 1000. Har faktiskt fått sova lite i natt typ 3h men sen somnade jag om i morse igen å sov 2h till. Kakan fixade hitta Nemo eftersom hon förstod att jag kom till att vara vaken, bästa!!! Idag tänkte jag försöka äta lite har inte ätit på 3dgr börjar kännas i kroppen och har konstant huvudvärk!


Har typ legat i sängen sen jag kom hem frå...

img_6000 (MMS)

Har typ legat i sängen sen jag kom hem från jobbet. Frös hela dagen igår på jobbet och var allmänt hängig och i natt visade det sig varför MR magsjuka är på besök, trevligt värre!


Att gå vidare just nu är nog det tyngsta b...

img_2381 (MMS)

Att gå vidare just nu är nog det tyngsta beslutet jag någonsin tagit. Mina vänner säger att jag gör rätt och att ha dom vid min sida just nu är allt jag kan önska mig. Det kommer att ta tid men hoppet om framtiden ger mig lite styrka att orka gå vidare. Måste hitta mig själv igen mina handlingar/saker jag säger är inte alltid jag.... Men en sak har jag aldrig varit säkrare på och det är vad jag vill ha i framtiden!


Arbetsterapi m jobbet, baka chokladbollar ;-)

img_8716 (MMS)

Arbetsterapi m jobbet, baka chokladbollar ;-)


Bubbel, bastu & relax!

img_3149 (MMS)

Bubbel, bastu & relax!


Har två st hundar som sover på mig ;-) tyc...

img_1823 (MMS)

Har två st hundar som sover på mig ;-) tycker det är lite orättvist, jag har varit vaket i snart en halvtimme :-( vill sova!!!  Hmm...,


Mina nattliga riddare !

img_5257 (MMS)

Mina nattliga riddare !


Vad har vi lärt oss ikväll? - Jo att man k...

img_9656 (MMS)

Vad har vi lärt oss ikväll? - Jo att man kan inte både ha kakan och äta den!


SMS-inlägg

img_4550 (MMS)


Ute på krogen ;/€

img_6811 (MMS)

Ute på krogen ;/€


Denna månaden hade man ju inte så mycket r...

img_2882 (MMS)

Denna månaden hade man ju inte så mycket räkningar! :-(


Snart lunch vilket är tur för jag är aphun...

img_0783 (MMS)

Snart lunch vilket är tur för jag är aphungrig! Tar på krafterna att hoppa på kryckor ;-) Nu ska jag sätta en order till så har jag fixat min månadsbudget ;-)


Ja jag vet jag ska vila men jag blir så ra...

img_5350 (MMS)

Ja jag vet jag ska vila men jag blir så rastlös trots att jag inte sovit något heller. Så jag och min nya vän kryckan gav oss ut på äventyr och har nästan precis kommit hem. Nu blir det spenat m ägg inte d godaste men har man järnbrist så har man! Tack för trevligt sällskap ikväll! ;-)


Jaha då fick man gå ner i källaren å hämta...

img_8416 (MMS)

Jaha då fick man gå ner i källaren å hämta upp kryckorna, jävla hälsporre!!! Vann en flaska mousserande på jobbet idag, kanske ska tröstdricka den istället för att springa som jag skulle gjort idag :-(


Dagens lunch och mellanmål ;-)

img_1388 (MMS)

Dagens lunch och mellanmål ;-)


Dags att sträcka ut sig och omfamna denna ...

img_3542 (MMS)

Dags att sträcka ut sig och omfamna denna nya underbara dag. Dock behöver jag nog typ en hel kanna m Java för att vaknat, super trött idag. Inte bra att prata i telefon för länge... ;-) Ikväll blir det gym m Jessica vilket ska bli skönt speciellt när man har något som tynger en i tankarna, brukar bli ett bra pass då! Nu ska jag börja göra iordning mitt matintag för dagen, ska ju äte var 3:dje timme  Hoppas Ni också vaknat på rätt sida!!!


Nyss hemkommen efter ett tungt tungt tungt...

img_8753 (MMS)

Nyss hemkommen efter ett tungt tungt tungt löp pass m Andre & Niklas. Får inte slarva så m maten som jag gjort idag! Då jag nu kommer att göra ett nytt försök m min träning är kosten viktig, nu kör vi beach 2011 är snart här! Mån, ons & fred = löpning Tis & Tors = gym Behöver träningen för att koppla bort tankarna å orka gå vidare... Nu keso, tonfisk å avokado! Sen duschen, Big Brother och sängen! Är super nöjd över dagen då jag sålde bäst i landet på den produkten jag sitter på, är så nöjd över mitt val och det var längesen jag mådde så här bra varje morgon jag går till jobbet ;-)


Vann säljtävlingen ;-) innan lunch, har gj...

img_6304 (MMS)

Vann säljtävlingen ;-) innan lunch, har gjort en grym f.m dubblat min budget ;-)


Gääääsp! Big Brother är slut å så även Mil...

img_9304 (MMS)

Gääääsp! Big Brother är slut å så även Milla. Dags att gå å nanna, imorgon väntar ju en ny arbetsvecka!!   Love to you all!


Känslorna finns där men handlingarna är in...

img_7452 (MMS)

Känslorna finns där men handlingarna är inte alltid dom rätta. Efter lite funderingar har jag kommit fram till att det som varit är dina ord har varit mina handlingar.... Nu är mina ord mina handlingar...


Dags att börja skala räkorna inför kvällen...

img_8040 (MMS)

Dags att börja skala räkorna inför kvällens mys! Räkor, baguette och aioli ;-)  och det ska avnjutas till Big Brother, en Top Notch kväll helt enkelt!  <3


Mitt liv är som ett avsnitt direkt tagit f...

img_1933 (MMS)

Mitt liv är som ett avsnitt direkt tagit från sex and the city ;-)! När jag tillslut lokaliserat vart kyrkan låg och kliver ur bilen ringer klockorna. Jag är ju inte direkt känd för att vara i tid... Givetvis ligger kyrkan på en kulle som jag i panik försöker bestiga i leran med telefonen i högsta hugg! Fattas bara att jag skulle varit bakis ;-) Rusar in i kyrkan tar av mig solglasögonen så att jag kan förhoppningsvis hitta någon jag känner, Bingo!!! Nu är jag hemma och ska städa lite dom andra sitter å käkar på stan får se om kakan glider förbi här senare!!


Är på dop just nu ;-)

img_1074 (MMS)

Är på dop just nu ;-)


Ligger i sängen å försöker glömma! Yes nu ...

img_3153 (MMS)

Ligger i sängen å försöker glömma! Yes nu har du fått som du ville ingen som bryr sig, hoppas att du är nöjd!  Mina planer vart ändrade skulle förbi en polare som har sin 25års fest på Harrys men är inte riktigt på humör. Imorgon väntar dop för söta Neo!!!


Jag har träningsvärk efter efterfesten ;-)

img_3330 (MMS)

Jag har träningsvärk efter efterfesten ;-)


Å ändå drack jag vatten på efterfesten!!! ;-)

img_4414 (MMS)

Å ändå drack jag vatten på efterfesten!!! ;-)


Så här såg jag ut igår ;-) d var jätte kal...

img_4271 (MMS)

Så här såg jag ut igår ;-) d var jätte kallt ute! Har bestämt mig för att ligga lågt med min blogg ett tag då jag inte riktigt har hälsan på min sida. När jag öppnar den igen kommer den att vara min träningsdagbok. Men just nu har jag fått hälsporre och vet inte när jag kommer igång med träningen! Just nu trivs jag riktig bra med mitt liv för övrigt det finns någon som ger mig ett leende på läpparna, jag har helt underbara vänner och jag har ett helt underbart jobb!!


Så här har min stackars fot sett ut i över...

img_1708 (MMS)

Så här har min stackars fot sett ut i över 3v nu :-(


Spanky är sjuk och jag har ont i höften, h...

img_2593 (MMS)

Spanky är sjuk och jag har ont i höften, hur ska detta sluta?! ;-) Blir ett besök direkt imorgon till min sjukgymnast igen, har tagit värktabletter nu och hoppas på att det ger med sig har Såååå ont. Får alltid det när jag hat sprungit.,, huvudvärk har jag också :-( ingen bra kväll detta tror jag sover på soffan i natt! Sweet dreams


Idag har det varit uppackning, tvättning o...

img_5016 (MMS)

Idag har det varit uppackning, tvättning och catching up som varit på schemat. Även nu ikväll har jag sprungit 5,5km dock på urusel tid men tror att jag besegrat förkylningen! Nu blir det duschen sen soffhäng!


Har fyndat nya kokböcker idag på Coop skul...

img_8633 (MMS)

Har fyndat nya kokböcker idag på Coop skulle bara dit p handla lite tills ikväll så hade dom halva priset på alla böcker ;-) Nu ska jag ta ett glas vin och äta tacos och bara njuta av att vara själv för en stund snart är det ju big brother! Dagens fundering; Vissa människor borde lära sig att som man själv vill bli behandlad behandlar man andra! Då kanske man kan känna på hur ont det kan göra


Ååååka tååååg :-)

img_8591 (MMS)

Ååååka tååååg :-)


Sjöbos busstation lite spöklikt såhär en s...

img_6896 (MMS)

Sjöbos busstation lite spöklikt såhär en söndagsmorgon :-) Nu sitter jag på bussen till Lund å där ska jag byta till X2000 som tar mig direkt till Sthlm! Vet inte än om jag blir hämtad men d visar väl sig annars tänkte jag passa på att träffa Thabo var ju ett tag sedan sist :-) Jensen jobbar ju alltid :-( Tänk vad underbart det hade varit om en prins hade stått på perongen lr nej sprungit mot mig när jag kliver av tåget för att han har längtat så mycket ;-) Vaddå man får väl alltid drömma ;-)


Kommer sakna min bebis, vi har nästan vari...

img_0548 (MMS)

Kommer sakna min bebis, vi har nästan varit oskiljaktiga under vistelsen! Men nu måste jag sova en lång resa väntar imorgon, kl 8.00 går bussen mot Lund och sen vidare till Stockholm!


Redan färdig och klar inför kvällens brava...

img_1380 (MMS)

Redan färdig och klar inför kvällens bravader :-) dock kör jag nyktert ikväll igen men lika kul är väl det! Först blir det en sväng förbi Natta som ska firas idag igen sen brummar jag till Ystad för fest @ dannes place dock ingen utgång för mig bara förfest! Ska träffa massa gamla vänner ska bli hur nice som helst. Hoppas Ni har en helt underbar lördag!


Klipper min systers son ;-)

img_8522 (MMS)

Klipper min systers son ;-)


Moving!


Aj! Skulle vara snäll till syrran och disk...

img_4234 (MMS)

Aj! Skulle vara snäll till syrran och diska... Tappade en tallrik och skar mig :-(


ARG!!!

Hmmm.... inte bra att vara arg när man i8nte är hemma så ofta.

Men tyvärr är det en person som betyder väldigt mycket för mig som kan göra mig så arg....
Men men.... bara att skaka av sig ilskan och börja tagga för en underbar dag med vänner.
Får väl sitta här och morra av mig lite så är allt bra sen =)

Testad ju att springa innan och kan ju säga som så att min kropp inte är fit for fight riktigt än, lyckades vara ute i ca 20min iaf. Men höll på att dö så jobbigt det var....så ännu mer vila =(

Har fortfarande inte bestämt mig när jag ska åka hem gjorde en deal men vetti fan om den gäller längre....hmm... skulle behöva hitta någon som kan hämta mig i Sthlm isf imorgon om jag ska hem annars stannar jag ett tag till.... Skulle boka resan innan men fick inte tag i personen i fråga som jag tänkte skulle hämta mig så då vart jag lite arg igen =)
En riktig liten argbigga idag =)

Måste dela med mig av en låt som jag bara älskar den är ganska skön att lyssna på å ännu bättre om man lackar ur på karlar =)




 

Nä nu ska jag hoppa in i duschen!

 

Puss på Er <3<3<3


Träna sig lite :-)

img_6900 (MMS)

Träna sig lite :-)


Någon har nog tappat bort mitt nr... Hmm.....

img_6670 (MMS)

Någon har nog tappat bort mitt nr... Hmm.... Idag är det tråk väder igen medans det är sol i Västerås :-( typiskt!  Vet inte än när jag åker hem än ska bestämma det idag om någon hör av sig ;-) Såg precis reklam på tv om en ny svensk film: Hur många lingon finns det i världen! En typisk Kamilla humor film, så gissa vem som ska gå på premiären!!?! Såklart! Nu dricker jag kaffe  å sen tänkte jag testa att springa en runda har ju inte tränat på över 1 1/2v. Är inte helt kry men vi tar en liten runda iaf. Sen ska jag försöka hinna träffa lite fler folk, har fortfarande inte tagit mig till Ystad så det får bli idag! Ha en underbar Lördag!'


Gillar inte Sjöbo just nu! Försökte fota m...

img_1434 (MMS)

Gillar inte Sjöbo just nu! Försökte fota men den körde för fort. Det är en liten krockad bil som kör i minst 100km här utanför fram och tillbaka just nu, låter som ett helt helvete gör den också. Sen driver det alldeles för mkt konstigt folk här utanför just nu, jag undrar vart fan är polisen just nu.... Så var det med den sömnen sitter på nålar nu, hoppas det inte händer något bara. Om inget annat så får man läsa Ystad Allehanda imorgon!


Nu säger vi godnatt!

img_5030 (MMS)

Nu säger vi godnatt!


SMS-inlägg

img_4749 (MMS)


SMS-inlägg

img_0346 (MMS)


Sååå mysig katt, han har legat på mig i 20...

img_4527 (MMS)

Sååå mysig katt, han har legat på mig i 20min snart ändå upp i ansiktet. Han biter mig i halsen, öronen och i kinderna. Fick förklarat för mig att det är äkta kattkärlek ;-)


Calzone m räkor & färsk vitlök is tha shit...

img_8194 (MMS)

Calzone m räkor & färsk vitlök is tha shit! Och iskall cola :-) Syrran dricker öl ikväll det kan hon vara värd som jobbat hela dagen.


På väg hem till Tommy för mys/pizza/lets d...

img_9897 (MMS)

På väg hem till Tommy för mys/pizza/lets dance


På väg hem från syrran till pappa!  Idag h...

img_4641 (MMS)

På väg hem från syrran till pappa!  Idag har min magkänsla spelar mig ett spratt och jag gillar det inte! Och låten Grenade med Bruno Mars kan fan gå hem känner riktig hat/kärlek till den just nu!


4år och kan redan skriva bara man säger bo...

img_0581 (MMS)

4år och kan redan skriva bara man säger bokstäverna till henne :-)


Ikväll blir det fläskfilé i ugn m soltorka...

img_4300 (MMS)

Ikväll blir det fläskfilé i ugn m soltorkade tomater å vitlök med potatisgratäng *mums*


Handlar lite inför middagen ikväll ;-) Nat...

img_4254 (MMS)

Handlar lite inför middagen ikväll ;-) Natta fyller ju år!


Är på Sjöbo gästgivaregård och käkar lunch

img_5390 (MMS)

Är på Sjöbo gästgivaregård och käkar lunch


Mosters charmtroll!

img_5054 (MMS)

Mosters charmtroll!


Nu har vi precis målat naglarna ;-)

img_8480 (MMS)

Nu har vi precis målat naglarna ;-)


Fått lite fina teckningar av mitt gudbarn :-)

img_7500 (MMS)

Fått lite fina teckningar av mitt gudbarn :-)


Min systerdotters son ;-)

img_8378 (MMS)

Min systerdotters son ;-)


Är i min gamla by där jag växte upp Lövest...

img_3918 (MMS)

Är i min gamla by där jag växte upp Lövestad. Här görs inte alt för många knop, känna lite som en spökstad.... Skulle ut och springa men det var rena isgatan ute så nu blir det frukost sen styr jag mot Sjöbo för att fira Natta!!


Tror visst spanky har lagt en förbannelse ...

img_9118 (MMS)

Tror visst spanky har lagt en förbannelse över mig!! Just nu började det att toksnöa igen och sjönk till nollgradigt igen. Det både stormar och blixtrar, helt galet. Man ser typ bara 1m framför bilen.... Nu har vi suttit i bilen i över 8h och är inte hemma på ett bra tag till.... Denna färden lär gå till historien!


Lever än så länge! Nu har vi stannat på mc...

img_6378 (MMS)

Lever än så länge! Nu har vi stannat på mc donalds i ängelholm för lite käk! Är sååå trött på att åka bil nu, tagit sjukt lång tid!


Alltså vi är bara i ljungby å så här härli...

img_3954 (MMS)

Alltså vi är bara i ljungby å så här härligt väder ha vi :-( Pappa har fått sladd 2ggr nu och jag är helt säker på att får han en till så ligger vi i diket :-(


Vilket jävla skitväder d blev. Snorhalt he...

img_7785 (MMS)

Vilket jävla skitväder d blev. Snorhalt helt plötsligt, snöblandat regn!


Nu har jag velat ha denna bra länge så nu ...

img_8431 (MMS)

Nu har jag velat ha denna bra länge så nu är det fan dags att införskaffa en ;-) hur osexig man än blir i den så skulle jag kunna gå i den dygnet runt ;-)


Synden är såååå god ;-)! Ja nu börjar jag ...

img_7436 (MMS)

Synden är såååå god ;-)! Ja nu börjar jag då bli frisk är sugen på allt som går att stoppa i munnen ( kan misstolkas) haha! D jag ville komma fram till är att smaken är tillbaka så nu ska d smaskas mumsigheter!!


Nu sitter jag i bilen å inväntar min nog v...

img_3999 (MMS)

Nu sitter jag i bilen å inväntar min nog världens segaste Pappa! Precis när vi skulle åka kom han på att han behövde pinka, men dööööh! Det gör man för fan innan... Hmm! Jaja snart är vi på väg och elak som jag är hoppas jag på att han får ont i ryggen ganska omgående så att vi kommer fram någon gång idag ;-)


Packningen har börjat

img_3985 (MMS)

Packningen har börjat


Tjooo fadderittan 2 hål i fittan! Så hade ...

img_6250 (MMS)

Tjooo fadderittan 2 hål i fittan! Så hade nog Britta sagt, men nu är inte Britta här så då skiter vi i henne va?! ;-)  Det känns som om jag har en hel sandstrand inkastad i mina ögon, knappt sovit en blund i natt.... Ja jag tror visst jag blivit filosofernas drottning! Men men ibland får man väl visa dom sidorna med ;-) Nu måste jag verkligen sätta fart att packa så vi kommer iväg hem snart... Ha en underbar dag!


Usch vad jag hatar att vara kluven.... Klu...

img_5156 (MMS)

Usch vad jag hatar att vara kluven.... Kluven på det sätter att jag vet vad jag vill men kan fan inte göra något just nu för att påverka något. Och det mina kära vänner är jag inte van vid, men det vet Ni redan. Vill jag ha något ser jag till att fixa det.... Vet inte om det funkar denna gången... Önskar att man kunde se konsekvenserna av sina val ibland, inte alltid men bland. Jag har gjort ett val som mitt hjärta bara skriker av men på något sätt intalar jag mig själv att det är det rätta för stunden utan att tänka på konsekvenserna. För jag tror mig veta konsekvenserna om jag inte gjort valet.... Hmm....ja ni vad säger man...?! Ni är inte så många som fått inlogget till bloggen just för att jag känner att det är mycket känslor i omlopp i denna lilla kropp just nu... Nu ska jag fortsätta att lyssna på lugna favoriter och försöka somna måste ju upp och packa imorgon bitti.... Natti natti


Idag är jag inte kaxig är bara Såååå hängi...

img_8759 (MMS)

Idag är jag inte kaxig är bara Såååå hängig att jag inte ens packat men d e lugnt jag åker ju bara imorgon bitti. Nu har jag lagt mig på soffan i efter ett försök att få i mig något ( 1varma koppen,1 apelsin) d gick sisådär Och om Ni tyckte jag var korkad innan då lär ni tycka att jag är hjärndöd nu för jag tror jag nyst ut varenda lite stackars hjärncell jag någonsin ägt....


Klart Pappa ska ha en semla ;-)

img_1918 (MMS)

Klart Pappa ska ha en semla ;-)


Ibland är livet bra orättvist, trots att m...

img_4647 (MMS)

Ibland är livet bra orättvist, trots att man tycker att man gör det som krävs så räcker det inte alltid. Vilket leder till att man måste strunta i vad hjärtat säger och lyssna till hjärnan. Men varför ska man det? Om nu hjärtat talar för minst 90% och hjärnan bara 10% vem är det som säger att man ska lyssna till hjärnan? Hur gör man då, när det känns som man kommer att sluta fungera om jag struntar i hjärtat..? Vilket styr min kropp mest hjärtat lr hjärnan? En sak är säker, det gör sjukt ont iaf!!


Orkar inte blogga så mkt just nu då jag är...

img_0619 (MMS)

Orkar inte blogga så mkt just nu då jag är sjuk. Har min älskade pappa här och har precis bjudit honom på hemmarullade köttbullar m hemmagjord mos & lingon!  Snart är det onsdag och jag åker ner till Skåne med blandade känslor!


Är hos sjukgymnasten och tränar min stacka...

img_6237 (MMS)

Är hos sjukgymnasten och tränar min stackars fot


Kvällens outfit!

img_3287 (MMS)

Kvällens outfit!


Har typ legat hela dagen är tok förkyld. M...

img_1773 (MMS)

Har typ legat hela dagen är tok förkyld. Men lite Alvedon och förkylningsbrus tar jag nu ett glas vin och inväntar tjejerna som kommer över vid sju. Ska fixa iordning oss föratt sedan dra till grabbarna grus på förfest! Ikväll ska jag trotsa förkylningen och ha galet kul! Ha en underbar lördag!!


Just nu håller jag på att bli galen!!!! De...

img_8237 (MMS)

Just nu håller jag på att bli galen!!!! Det kliar något så in i bomben under tejpen och har gjort i över ett dygn. Å gissa om jag kan klia, NEJ!!!! Sliter fan snart av tejpen, kan ju inte sova....


En riktigt sliten bagarberta ska nu gå och...

img_3028 (MMS)

En riktigt sliten bagarberta ska nu gå och sussa. Har haft en helt underbar kväll med Kakan. Fick även ett besök av Pontus&Vera :-) Sen var vi ner på stan och träffade lite folk, nu saknas bara Spanky för då hade kvällen varit Top Notch! ;-)


Kakans bakverk ;-€

img_9399 (MMS)

Kakans bakverk ;-€


Mitt kök just nu ;-)

img_5054 (MMS)

Mitt kök just nu ;-)


Nu shoppar vi loss på Lidl inför vår bakkv...

img_7302 (MMS)

Nu shoppar vi loss på Lidl inför vår bakkväll ;-)


Och den på en liten vägg i hallen som just...

img_1362 (MMS)

Och den på en liten vägg i hallen som just nu är helsvart :-)


Är och kollar på tapeter igen har kakan m ...

img_2955 (MMS)

Är och kollar på tapeter igen har kakan m mig som smakråd. Funderar på denna som fondvägg i sovrummet ;-)


Idag ska det moffas haha! Ska testa bacon/...

img_0279 (MMS)

Idag ska det moffas haha! Ska testa bacon/chese. Varför ska jag alltid hitta dom dyraste tapeterna :-( har hittat dom jag vill ha kostar nästan 1000kr rullen så innan jag bestämmer mig vill jag ha smakråd med mig. Nu ska jag bädda ner mig har lite ont i halsen och är snörvlig. Så om någon vill komma och passa upp mig är det heeeelt ok ;-)


Är på Öbergs och kikar på tapeter ;-)

img_3122 (MMS)

Är på Öbergs och kikar på tapeter ;-)


Just nu ligger jag i soffan och kikar på e...

img_0089 (MMS)

Just nu ligger jag i soffan och kikar på en av mina favvo serier Navi CIS. Skulle egentligen sovit för läääänge sen men istället ligger jag och tänker på vad jag ska äta imorgonkväll när jag har min mys/ vilo kväll. Helt sjukt haha är såå hungrig nu om kvällarna vilket måste vara ett bra tecken för min förbränning men ett dåligt tecken näringsmässigt.... Men imorgon blir det nog en djävulsburgare från Café Gränden och massa godis! Nä ett försök till att somna....


Heeeeelt slut men nu är det vila i minst 1...

img_1647 (MMS)

Heeeeelt slut men nu är det vila i minst 1 dag iaf ;-) nu lite kvällsmat!


Efter 1h powernap är det dags att tagga ti...

img_2228 (MMS)

Efter 1h powernap är det dags att tagga till inför träning nu kl 18.30 endast 1h träning idag det är ju trots allt 3;dje dagen på rad!


Ute och leker av oss i snön ;-)

img_0018 (MMS)

Ute och leker av oss i snön ;-)


Då var det sjukgymnastik nästa! Mötet gick...

img_9966 (MMS)

Då var det sjukgymnastik nästa! Mötet gick bra jag hoppas på det bästa ;-)


Sitter i bilen på väg till ett spännande m...

img_4897 (MMS)

Sitter i bilen på väg till ett spännande möte :-)


Jessica är super duktig

img_0419 (MMS)

Jessica är super duktig


Är och tränar Jessica testar lite sj ;-)

img_6091 (MMS)

Är och tränar Jessica testar lite sj ;-)


Fan fan fan! Ni får ursäkta detta inlägget...

img_7395 (MMS)

Fan fan fan! Ni får ursäkta detta inlägget men jag är så jävla ledsen och arg att jag både gråter och skakar av ilska!!! När någon skadar min familj blir jag helt knäckt. Dels för att jag är en sån person som bara vill att alla ska må bra men också för att jag känner mig så jävla maktlös när jag är så långt ifrån!! Hade jag varit större och starkare hade jag åkt ner och spöat skiten ur dig ditt svin!!! Älskade syster Du finns i mina tankar och finns här alltid för sig!!


mUsiC MaEstRo

Vi människor förknippar ju väldigt mycket tankar och känslor till musik.
Dom starkaste låtarna för mig just nu är :

Vilka låtar påverkar Er mest just nu?

Dagens inköp!

img_4256 (MMS)

Dagens inköp!


Lite mongolisk lunch på stan är aldrig fel...

img_9854 (MMS)

Lite mongolisk lunch på stan är aldrig fel ;-)


Då var det dags för lite frukost. Inte så ...

img_1483 (MMS)

Då var det dags för lite frukost. Inte så jätte hungrig idag därför laddar jag med endast gröt så jag har ork hela dagen. Lite vitaminer, mineraler, omega3 och Kan Jang till också. Känner att jag har varit halvkrasslig nu ett tag, verkar inte som att det vill bryta ut lr gå tillbaka :-( Dagens tanke: Be careful what you wish for!


Nyduschad! Nu lite kvällsro te på det sen ...

img_8754 (MMS)

Nyduschad! Nu lite kvällsro te på det sen brottas med kudden, en lång dag väntar imorgon  :-) Godnatt mina änglar!!!


Jahaaa oftast är det ju gevalia när man få...

img_8283 (MMS)

Jahaaa oftast är det ju gevalia när man får oväntat besök ;-) men inte hos denna svensken hon kör zoegas rakt igenom. Köpte denna nya idag så nu ska den avnjutas, myyys!


Nu blir det äntligen lite mat efter tränin...

img_8171 (MMS)

Nu blir det äntligen lite mat efter träningen! Auberginefärspanna m couscous & sallad!


Don't worry Be happy!!! Ok mina ben är hel...

img_9230 (MMS)

Don't worry Be happy!!! Ok mina ben är helt slut en jobbig men effektiv timme! Nu blir det till affär'n för att köpa lite maaaat!!!


Mitt pass var inställt så nu väntar jag på...

img_9265 (MMS)

Mitt pass var inställt så nu väntar jag på att klockan ska bli sex så ska jag testa bagging för första gången :-)


Trots skada kör vi träning!!!

img_5894 (MMS)

Trots skada kör vi träning!!!


Efter en del övervägande har jag nu bestäm...

img_1660 (MMS)

Efter en del övervägande har jag nu bestämt mig för att lösenordsskydda min blogg ett tag så vill du fortsätta läsa min blogg släng iväg ett mail till [email protected] så kanske du får inlogg ;-)


Dom som klagat på singel livet har bara in...

img_8894 (MMS)

Dom som klagat på singel livet har bara inte insett alla fördelar ;-)


Sjukgymnast på torsdag!

img_5399 (MMS)

Sjukgymnast på torsdag!


Finna det något tråkigare än att sitta i e...

img_4502 (MMS)

Finna det något tråkigare än att sitta i ett väntrum? Lr tröttsammare när man lyssnar på porlande vatten ;-)


Äntligen hittat min älskade keps :-) Nu ha...

img_3620 (MMS)

Äntligen hittat min älskade keps :-) Nu har jag äntligen kommit fram till ett beslut på vad/ hur jag ska göra, det känns helt underbart :-) Sen har jag kommit på 2 saker som jag vill göra: en tattuering och åka till Bali! Så d e så! Funderar även på att stänga ner min blogg ett tag då jag inte riktigt ändå kan skriva om allt som händer i mitt liv då det är en del folk här inne bara för att hålla koll på vad jag gör.... Men får se hur jag gör! Nu ska jag fortsätta med det jag är bäst på kaffe & sit ups haha!!


RSS 2.0