Glömde ju en bild på varmrätten! Tackar P ...

img_4807 (MMS)

Glömde ju en bild på varmrätten! Tackar P för god assistans i köket men nu tackar kocken för sig och tar en drink! Jag är nöjd och det verkade som alla gillade maten :-) Ha ett underbart nyår därute för det hade jag tänkt, är ju med dom som betyder mest mitt liv så jag klagar inte ;-)


Och efterrätten :-)

img_2679 (MMS)

Och efterrätten :-)


Haha Bobby m 4 brudar!!

img_4216 (MMS)

Haha Bobby m 4 brudar!!


2:à förrätten!

img_2116 (MMS)

2:à förrätten!


1:à förrätten!

img_3848 (MMS)

1:à förrätten!


Öppna vänner?!?

Haha ja allt kan ju misstolkas ;-)


Nyår!

Yes ikväll blir det dessa två! Den vänstra är ju så tight så man knappt kan andas så man lär ju ha en i reserv :-) Nu blir det duschen sen en promenad hem till P för att börja alla förberedelser inför ikväll! Dom andra kommer kl 17


Go to bed!! Nyss hemkommen! Lär ju sova nu...

img_5598 (MMS)

Go to bed!! Nyss hemkommen! Lär ju sova nu efter en lååång dag igen. Snart nytt år :-)


Lycklig!

Just nu är jag en lycklig tjej! För att jag har underbara vänner som verkligen ger mig det jag vill ha :-) Blir så känslig haha jag?!? Yes moi! :-) Fick presentkort på Öbergs så jag kan komma igång i min lägenhet :-)


Nu är fröken mätt! Lite förrätt och sen mi...

img_6234 (MMS)

Nu är fröken mätt! Lite förrätt och sen min favvo pasta så är denna tjejen sååå mätt! Äter alltid samma pasta på Limone tråkigt men varför bryta ett vinnande koncept ;-) Nu lite drinkar @ P's place!


Bullmamma!

Så nu har jag bakat den förbannade chokladtårtan haha som jag själv valt som efterätt. Inte den lättaste när man inte gjort något liknande innan haha 27steg var det och jag följde dom noggrant vill jag lova så nu hoppas jag att den blir bra. Nu får den stå i frysen tills imorgon. Nu går vi ner på limone strax för lite mat och vin!


Planering min vän, planering!

Medans Ni andra troligtvis jobbar halv dag som jag också tänkt, så jobbar jag lite längre.
Yes det är mycket som ska fixas så att man får en grymt bra start på det nya året.
Jobb dygnet runt vilket jag hoppas kommer att generera i precis det jag vill!!
När jag slutar blir det hem och fixa lite innan det bär av hem till P med M och börja med förberedelserna inför nyårsmiddagen! efterätten tar ju "bara" 5h att göra så den gör vi idag =)
Menyn är spikad och blir följande:
1. Bresola m pinjenötter & parmesan
2. Räkröra på avokadobädd m smördegshjärta
3. Helgrillad oxfile m bacon lindade sparris, whiskeysås & potatisbakelse m västerbottenost
4. Frusen chokladtårta m hasselnötter

Nä lite lunch kanske!!



2,5h!!

Efter 2,5h så är både bolaget och handlingen avklarad inför nyår! Kan ju inte säga att det gick smidigt i affären mest förvirrade så jag är glad att vi valde att handla idag ;-) Nu ett glas rött som belöning för den hårda planeringen :-)


Hummer??

Yes hummergump är man tydligen inte eftersom man kallas för lillrumpan så vart min titel kräftgump!

Tröttmössa!!

M är dryg på kontoret. Tror jag snart kryper ner och vilar lite med Diesel! ;-)


sensation!

Moowahaha!!
För andra gången har jag matlåda med till jobbet!
Inte min starka sida men ska helt klart göra ett tappert försök att bättra mig då det är så långt att åka för att käka lunch när man sitter här ute.
Idag vart det spagetti & köttfärssås, ingen sån äckligt med tomatsås. Utan grädde,soya,morötter,vitlök/lök & svamp!!

Planering!

Idag är det dan före dan före smällare dan.
Hör och häpna!
Många alternativ inför nyår finns men jag har valt att fira med mina närmaste över en 3 lr 5 rätters meny, spel & god dricka här hemma i Västerås.
Är det ett tecken på att man börjar bli gammal eller bara har lärt sig av att njuta av tillvaron?
Jag tror helt klart på det sista såklart!
Så jag ser helt klart fram emot nyårsfirande med mina vänner för första gången i Västerås. Dom senaste 6-7åren har det firats uppe i Idre men då Elin jobbar så känns det bara drygt att åka så långt.
Idag måste jag komma ifrån jobbet i tid då jag ska hinna möta upp en person för kaffe i á la Igor direkt efter jobbet, sen vidare hem till P för att bestämma nyårsmenyn då det är vi som ska fixa maten. Vet dock inte riktigt hur det kommer att gå i köket då jag är en sån person som är van vid att göra allt, då jag hatar när folk är och pillar i köket när man håller på ;-P
Efter det ska ju allt inhandlas så man slipper det här sista minuten handlandet som alla andra gör på fredag =)

Wöööörk!

Blir en sen kväll på jobbet men vad gör man inte för att rädda liv :-) Fokus sa JAG ;-)


Ecxel!!

Yes idag består hela min dag av excel filer inför 2012. Har ju lagt upp en budget då jag har satt en del nya mål inför nästa år =)
Bl.a en trip till L.A i sommar & att min lgh ska fixas!
Och dessa sakerna ska bara göras om jag så ska jobba dygnet runt så kommer det att vara värt att slit ;-P
Vill ju kunna få min lgh precis som jag vill ha den och jag vill även kunna vara i L.A i ngr veckor!!
Nähäää back 2 work!!

Bjuder lite på E´s musik =)

http://www.myspace.com/ernstmusicnow/music/songs/ernst-miles-away-mp3-84111491
http://www.myspace.com/ernstmusicnow/music/songs/ernst-linger-mp3-84111252

Ernst
Kommer att sakna dig vännen <3 !!

Catching up!!

Egentligen känner jag mig för trött för att blogga men har ju inte gjort det på några dgr så jag tänkte bara ge en liten update.
Julen var helt underbar hos Vera, hon gjorde verkligen allt för att min jul skulle bli perfekt.
Law jo Gum <3
Juldagen var det full fart till city trafikskolan på den årliga juldagsfesten! Grymt bra ös och riktigt nice var det. Dock var vi inte där så länge då man måste gå ut i tid för att slippa allt för lång kö. Så när tjejerna gick ut åkte jag hem för att invänta Veras samtal, då jag var chaufför till henne.
Väl ute hos Vera mitt i natten var det storm för fulla muggar och helt plötsligt blev det strömavbrott. precis när Vera var över hos sin mamma för å hämta sin doggilito. Kan säga att fröken Hägertz sket knäck, finns ingen som är mer mörkrädd än moi.
Sen igår hade jag och vera film maraton i soffan (3filmer) innan jag begav mig hemåt. Var tvungen att åka hem och plocka lite då Mr E äntligen skulle komma över. Vi satt och mös och pratade på tok förlänge (kl 4) så jag kan säga att när klockan ringde första gången kl 6 valde jag att snooza lite =)
Har varit sjukt trött på jobb idag så när jag kom hem för ett tag sedan blev det direkt en dusch sen min onepiece!!

Imorgon blir det lite meditation på jobb haha ska bli roligt att testa. Sen ska även sandsäcken monteras i källaren på jobbet så jag har något att göra på morgonen innan jag börjar =)
Under Januari kommer mina arbetstider vara 07.00-18.00 & helgerna kommer att bestå av allt annat utom utgång eller alkohol =)
Som sagt 2012 ska bli mitt år men då behövs en del justeringar, så jag tänkte börja med att se till att dra in dom stora lovorna så lgh kan fixas precis så som jag vill ha den =)
Nä nu blir det bingen!!




Tack!!!

Wiiie bästa julklappen till frusna Milla :-) Tack Vera!


Eftersom min blogg app inte verkar fungera...

img_9072 (MMS)

Eftersom min blogg app inte verkar fungera sen igår så får jag väl blogga via mms!! Vill tacka bästa Vera för bästa presenten, en vit onepiece!! Bästa <3 Nu är det frukostmys! Nybakta scones, julgröt & julmusik, vi har det så mysigt i stugan!! Efter frukosten blir det filmmys & paketöppning!! Önskar Er alla en underbar jul!!


Eftersom min blogg app inte verkar fungera...

Eftersom min blogg app inte verkar fungera sen igår så får jag väl blogga via mms!! Vill tacka bästa Vera för bästa presenten, en vit onepiece!! Bästa <3 Nu är det frukostmys! Nybakta scones, julgröt & julmusik, vi har det så mysigt i stugan!! Efter frukosten blir det filmmys & paketöppning!! Önskar Er alla en underbar jul!!


Hörde jag Bingolotto?!?

Mamma Mia just nu sitter jag med 3 lotter sj! Madde har inte kommit än och Vera trixar i köket. Haha och här sitter jag halv blind, förvirrad och dricker vin samtidigt som jag försöker få rätt på dessa papperslappar. Det flippas till höger och vänster för det ska spelas å dras nr hej vilt!! Kan inte allting bara vara på samma sida ;-) Vi har det bra vi här ute på landet å Ni får inte va med!!!


Hoppsan!!


Scandic!

Precis inkommen på kontoret efter en lång frukost på Scandic! Och självklart så avslutades frukosten med ägg & bacon ;-) Idag blir det bara till att jobba halv dag & sen direkt ner på stan för att fixa det sista, även inhandla lite vin/glögg!


Ingenting!

Ikväll behöver ni inte störa mig för jag ska nämligen göra absolut ingenting så jag är upptagen! Dock har precis gjort Diesel fin inför julen, klippt & badat honom! Haha tror inte han är så förtjust i julen just nu ;-)


Uppesittarkväll!

Imorgon bär det hem till Vera för uppesittarkväll. Och då jäklar ska det spelas Bingolotto som aldrig förr. Jag valde ingen dubbel lott, tycker det räcker med en bil ;-) Det var så längesen jag spelade så jag vet inte ens vem som håller i det nuförtiden. Men snacka om att man kammar hem vuxen poäng med Bingolotto :-)


Wrong again!!

Skjut mig någon vad är det som händer?!?
Morgontrötthet som aldrig funnits där innan har smugit in under mina stackars melarade & dom vägrar öppna sig!!
Inte nog med det, man är ju inte på det bästa humöret heller när man vaknar....Grrr!!
Men det botar vi med lite tidigt lunch på Pizza Hut & att uträtta lite ärende!!
Sooo long.....

Pannkakstårta!!

När jag kom hem idag låg där en present innanför dörren haha en sexleksak! Sen kom tjejerna över på lite fika å Kakan gjorde pannkakstårta, som jag åt för första gången! mums säger jag bara ;-) Den lär göras fler gånger!
Men nu är jag så mätt att jag tror jag måste gå i ide under mitt duntäcke tills imorgon. Och sen måste jag ogilla UPS som åker runt med min present som jag skulle fått idag av Vera. Förstår Ni inte era inkompetenta nissar att jag är världens nyfiknaste människa och mest tokigaste i paket som går i ett par skor?!? Inte schysst nu måste jag vänta till på fredag haha men som man säger den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) för länge ;-) Med dom klocka orden säger jag, Godnatt!!


Idag bjuder jag på lite av mina bakverk :-)

img_5947 (MMS)

Idag bjuder jag på lite av mina bakverk :-)


Rihanna såklart!!


Bokat & klart!

Yes nu har jag även bokat hotell till mig & Vera den 8-12 Mars!

Hoppas att det är lika fräscht som det visar på bilderna =) Inte för att vi kommer att vara där så mycket men viktigt att det är ett fräscht hotell!!

Köttbullen!

My goood vad mätt jag är!!
Julbord till lunch & jag känner mig som en extra stor köttbulle =) haha!!
Käkade t.o.m efterätt! Den Ni!
Sen på e.m blir det ännu mera fika då jag bakat bullar och små kakor till fikat. Kommer ju rulla hem från kontoret idag.
Rulla hem till ännu mera fika å gött ikväll, då det är mys med tjejerna.
Kakor & pannkakstårta är kvällens meny!

Kanske ska ta ett extra pass imorgon bitti ;-P
Alltid trevligt att få ett sms som lyder : Lika snygg å sexig som vanligt =) när man stöter på någon man inte träffar varje dag! Det gör liksom ens dag på något sätt =)
Nä nu är det dags att sätta på lite julmusik på kontoret, det är ju trots allt snart jul ;-P

Speak up!!

Ja en del människor är då noga med att påpeka att dom är väldigt rakt fram och säger precis vad dom tycker och tänker. Men gör dom verkligen det när det väl kommer till krita?
Eller gör dom som dom flesta andra människor, väntar in i det sista innan dom själva exploderar innan dom säger något? Och att dom då kanske tar i mer än vad en annan person skulle göra?
Är det i så fall att vara väldigt rak fram?
Det tycker inte jag, tvärtom det sårar den människan som får sig en avhyvling ännu mer än att säga till direkt när något är fel!
Detta är något som jag jobbat med hela året. Att säga ifrån direkt istället för att bara rycka på axlarna(inte lätt men försöker), vilket innebär att man känner sig utnyttjad på många sätt fast egentligen så är det ju faktiskt jag som säger att det är ok eftersom man själv inte säger ifrån. Även bara jag som mår dåligt av att göra något som jag inte vill bara för att vara snäll.
Håller även på att planera mitt 2012 som jag verkligen ska se till att göra till mitt år då detta varit ett tufft år på många sätt och vis.
Man har verkligen märkt av vilka som finns där för en när man verkligen behöver det och inte bara när allt är bra. Har även lärt mig att hur mycket man än försöker så kan man inte hjälpa människor som inte vill bli hjälpta, utan det tar bara en massa onödig energi från en själv. Och att man alltid ska avsluta något innan man börjar på något nytt. Även att mitt hem numera är i Västerås.
Så nu är det dags att kasta bort backspeglarna och bara blicka framåt =)
2012 kommer bl.a innehålla : Ge fan i människor som inte bjuder till själv, att bara göra det som jag vill inte som någon annan vill, påbörja aldrig något som du inte tror dig komma att avsluta, hitta mitt inre jag & fixa iordning mitt hem med allt vad det innebär!!





Känslan!

Mmmm!! Känslan som uppstår när man snoozat ett tag och upptäcker att man ställt klockfan på 7 ist för 6!!!!
Men godmorgon då!!


En bulle i ugnen?!?

Efter 6påsar m bullar av kalibern både mandelmassa & kanel även en stor påse med småkakor blir det äntligen sängen!! Imorgon verkar det kanske bli en liten jultallrik till lunch på Johnnys med jobbet, mums!! Och på kvällen blir det mys med dom bästa, ska även serveras pannkakstårta :-)


2,5år??

Eller är det bara 1,5 år??
Känns iaf som minst 2,5år sen jag träffa dig sist och snart kommer du hem igen =)
På torsdag landar du och i mellandagarna ska vi leka =)
Längtar så!!
En till pingla landar ju i dagarna!
Även hon direkt från L.A
Välkommen hem, sweetie =)

Cock....

....iness!!

Lite halt kanske!!!

Men ärligt! Vad är det med folk när det blir lite halt? Helt livsfarligt att vara ute. Folk blir ju så osäkra, fan det är ju bara å gasa :-) Jag känner mig som en gudinna i trafiken just nu, dock en vääääldigt irriterad gudinna!


Lite firande!

Trots att jag inte skulle firas idag så blev det lite firande ändå. Mat, pengar, ett ställ från Skagerak till mina örter och en ny parfym :-) Mår mycket bättre nu och längtar tills på onsdag då jag ska firas på riktigt :-) Nu sängen!!


Gonatt!

På onsdag ska jag firas då jag inte orkar idag. Just nu har jag och Diesel bäddat ner oss för lite vila som doktorn rekommenderade. Tog med mig datorn hem ifall jag piggnar på mig senare. Såg ingen anledning att sitta på jobbet när jag inte gör någon nytta... Nä nu ska jag försöka sova lite!


Fosterställning!

Ligger och väntar på att smärtan ska släppa så jag kan maka mig in i duschen och iväg till jobb. Grattis på din födelsedag Hägertz, den börjar bra ;-)


Gurk!

Idag har det inte blivit någon mat eftersom jag mått skit hela dagen. Men nu har jag varit på affären å köpt gurka å dipp iaf :-) snart dags att lägga dig igen'


Saknad!

Yes saknar min hund hur mycket som helst. Men får träffa honom imorgon då Hanna på jobbet tar med honom. Jag skulle bakat idag men mår inge vidare. Så det blir till att käka pencillin och sova. Och det kan behövas efter en riktigt hård men rolig helg.


5 kamp!

Yes just nu pågår 5 kamp för fulla muggar! Tur att jag är sliten från igår och inte orkar engagera mig allt för mycket då jag är världens sämsta förlorare och det går ju inte så bra för mig haha!!


Julbord!

Yes! Kan ju säga att det tar emot efter gårdagens kväll som blev ganska hård! Men men det är bara att svira om för nu nalkas det julbord. Klänningen är på och vinet är upphällt, skål då!


3 rätters!

Ja då fröken har fått i sig 3rätters ikväll! Sniglar till förrätt, sjötunga till varmrätt & amaretto till efterätt! Nu får vi se vad resten av kvällen bjuder på :-)


Fraggolino!

Då Gbg blev inställt så gick ju mina planer i stöpet men dom vart räddade med lite vin och ett restaurang besök på Fraggolino! Sen får jag se vad som händer ;-)


Johan Glans!


Packad!

Ja just nu står väskan packad på jobbet men Gbg vart visst inställt så undrar just om jag ska bli packad ikväll ist!!!! Mowahaha!


Godis stopp på ängsgärdet!

Haha! Har Ni sett vilka skumma svampar ;-) Kamillas humor är på topp :-)


Twilight + Evanescense = Succé


Trogen!

Yes här har vi en trogen medarbetare, funderar på att sätta honom på fakturering idag =)
Men han är mest trött idag....
Som sin matte då, inget smink, trött och på dåligt humör.
Tur man bara ska sitta inne på kontoret idag då =)

Sant eller falskt?

Lina Medina, föddes den 27 december 1933 i Paurange, Peru.
Hon är den yngsta bekräftade modern i medicinsk historia. Hon var då 5år, 7månader och 21dagar gammal då hon födde en pojke! Medina fick sin första menstruation när hon var 8 månader och vid 4 års ålder var hon redan i puberteten, hon hade redan fått bröst och pubishår. Undersökningarna visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna. Detta var ett världsrekord som följdes tätt av ett liknade fall i Ryssland. 

Medinas föräldrar tog henne till sjukhuset när hon var 5år pågrund av hennes, vad man då trodde, onaturligt stora mage. Man trodde först att hon hade fått en tumör, men läkaren Gerardo kom fram till att hon var gravid i 7;de månaden. Dr.Gerardo tog henne till Lima, för att få bekräftelse från andra specialister att Medina faktiskt var gravid. En och en halv månad senare den 14 Maj 1939, förlöste hon en pojke med kejsarsnitt (pågrund av hennes lilla bäcken). Pojken fick namnet Geraldo, efter doktorn. Han vägde 2,7 kg vid födseln. År 1972 gifte sig Medina och fick ännu en son, 33år efter den förste. Geraldo avled när han var omkring 40år på grund av benmärgssjukdom.

Lina Medians son Geraldo trodde från 10års ålder att Lina Medina var hans storasyster.
Vem som var pappan till barnet kom aldrig fram men däremot så satt Linas pappa i fängelse under en tid för misstanke om våldtäkt. Pappan släpptes dock pågrund av brist på bevis. Vissa rykten säger också att pappan till barnet kan ha varit trädgårdsmästaren till familjen, vilken spårlöst försvann när man fick bekräftelse om att 5åringen var gravid.

Fakta , taget från "Lina Medina - Wikipedia"


- Så vad tror Ni, Sant lr Falskt?



Morgonhumör!

Yes idag har jag vaknat på helt jävla fel sida kan jag meddela och det är inget skojsigt.
Sjukt irriterad och lite panik känsla.....
Så mer än så har inte jag att berätta denna "ljuvliga" morgon!!!

Tack för kaffet!

Nu tackar jag för kaffe och choklad och beger mig hemåt! Tur att det inte är allt för kallt är ju ändå en bit att gå :-)


Haha damp unge!!

Orkar inte vara hemma så jag tar en promenad hem till Mr P för en kopp java och lite tjatter sen en promenad hem haha!


Mys pys @ Millas mansion!

Nu tar jag kväll! Hade en del måste ikväll men orkar verkligen inte. Tända ljus och lyssna på lugna favoriter är melodin ikväll! Have à nice one!


Nyår!!

Men åååååh!
Vad ska man göra på nyår har fått många inbjudningar nu....
Bl.a Sthlm, Hong Kong, Sälen & Västerås!
Skulle vara kul att fira i Västerås då man bott här i 4år men aldrig firat det här.
Fick bl.a en inbjudan till Hahrska Palatzet, skulle vara kul, har aldrig varit där =)
Men får se, Hong Kong kan vi iaf stryka (denna fröken hatar ju att flyga haha, och efter Köpenhamnresan håller hon sig jävligt passiv med just den biten) dock hade det varit riktigt kul men kanske ngn annan gång!
Nu vill jag bara heeeeem och mysa!!
Längtar så efter en riktigt soft hemmakväll så det finns inte. Funderar även på att stänga av mobilen men då får jag väl tupp juck!!

Sushi sa jag!!

Yes idag vart man bjuden på Sushi =)
Så ner på stan å käka!!

Spelas idag på repeat!!


Haha Bästa!!


Galet!

Morgonen börjar med en kniv i hjärtat, gud vad hemskt det som inträffat i Ljungby....
Helt sjukt att en 10åring har tagit livet av en 4 åring!!
Blir så ledsen när jag läser sånt.....
Annars är jag bara trött idag, sjukt trött kan jag tillägga! Så ikväll mina vänner vill jag inte vara med och leka så ring inte mig och tjata =)
Haha nej ikväll måste det bli lugnt och lite hemma mys har ju inte varit hemma något denna veckan känns det som och imorgon bär det av till Göteborg med Vera hela helgen. Så ska försöka packa ikväll, är ju en person som packar på morgonen samma dag men ska göra ett tappert försök =)
Och eftersom Vera ska ha lite dejt på lördagen efterlyser jag någon som bor i gbg och kan leka med mig under tiden ;-P
Hahaha!!!
Nej dags att sätta fart tror jag, var ju sen i morse också =(

Ha en underbar Torsdag!!




Godnatt!

Med ytterligare några kloka ord & en påminnelse om att håll i dina äkta vänner dom är guld värda och kommer alltid att finnas där för dig när du behöver det, till skillnad mot dom andra, säger jag nu godnatt!


My life right now!

Dagarna är tunga men det ända som håller mig levande just nu är att leva/tänka på detta!


Limone!

Nyss hemkommen efter ett restaurangbesök på limone. Haft en killkompis på besök från Sthlm. Super mysig! Haha den första vi sprang på ute på Limone var min kära vän Peter som alltid är ute i svängen ;-) En chokladask med belgisk choklad fick jag också :-) Me happy, dock är jag på tok för mätt för att äta den nu :-( Nu blir det lite jobb sen får jag se om det blir en tur till Tabban eller om jag tar kväll!


Bambi!

Yes snart är det dags igen. Haha! Satt och tänkte tillbaka lite på en del saker och kom och tänka på förra årets skridsko premiär :-) Där kan vi snacka om bambi på hal is men som tur var hade jag en bra partner som fångade upp mig lite då och då :-) Undrar om man ska våga sig ut på isen igen jag menar det är ju trots allt halt som fan ;-)


Inte igår!

Inne på kontoret igen efter lite möte och drygare än drygast är också inne och störar sig ;-P
Börjar faktiskt bli lite hungrig och har redan kikat av menyn där det blir lunch idag och för en gångs skull faller det moi i smaken =)
Idag nalkas det lunch med Mr P på Björnön.
Ska bli super trevligt var ju inte direkt igår vi sågs =)
Lite cathing up så att säga!
Annars är det bara inne på kontoret som gäller resten av e.m.
Slog mig precis att det är bara 5dgr kvar tills man blir ett år äldre!
Inget speciellt är planerat inför firandet så får se vad jag hittar på, var ju tänkt att Vera skulle haft en 30års fest då men den blir nog som det ser ut i Januari, men något skojsigt får man ju hitta på =)
Många paket vill jag ha!! ;-P

Tagga!!


Onsdag såklart!

Nu har snart halva arbetsveckan gått, vilket innebär helg! Min helg är tokbokad vare sig jag åker till Gbg eller inte. Just nu verkar det lite svårt med tanke på hundvakt. Om det inte blir Gbg så verkar det att bli julbord både på fred & lörd. Men vi får se vad som händer. Nu ska jag gå upp och plocka lite då man alltid är hemma på kvällarna förrän sent och nu börjar det bli stökigt. Och blir hämtad idag för en tur till Stora staden för en bit mat, så ikväll hinns det inte med! Ha en helt underbar onsdag & glöm inte vid lunch idag så har halva arbetsveckan gått ;-P


Hua!!

Säger ungefär samma som man ibland brukar säga på Söndagar : - Jag ska aldrig mer dricka! Fast i annan form : - Jag ska aldrig mer äta ;-) haha! Åt smörgåstårta så det nästa sprutade ut öronen så mkt att jag inte ens orkade äta en hel bulle utan fick dela med Madde ;-) Nu är det sängen som gäller så man är pigg och alert på jobb. Blir antagligen en sväng till La Stockholma också :-)


Domen!

Yes domen vart ingen bokstavskombination utan att man faktiskt var smart, alltså över medel :-) Bästa av allt är att jag till och med får det på papper haha den Ni! Men vad ska jag nu skylla på haha!! Nu sitter jag i bilen för att åka ut å fira allas våran vera! Presenten har hon redan fått av mig en resa till Riga den 8-12 mars så alla som vill haka är det bara att boka!! Nu ska det smoffas kakor och smörgåstårta, har inte ätit på hela dagen!!


Läkaren nästa!

Yes kl 15.00 kommer domen'


Meh!!

Vissa verkar ju ha kul på andras bekostnad! Tror snart jag är registrerad på alla jävla dating sidor. OBS! Inte frivilligt, men personen i fråga tycker detta är sååå kul :-P Min mail invaderas dagligen från alla möjliga sidor.


Gammal goding!

Spelades precis på radion, sjukt längesen man hörde den!
Spelades ju typ dygnet runt när den kom, iaf @ moi!

Sötaste lucian!!

Gud vad söt du är mitt älskade gudbarn!
Önskar att jag kunde varit där och tittat =(

Home Sweet Home!

Haft en super mysig kväll ute hos Vera med bak och matlagning! Grymt teamwork i köket :-) Skulle egentligen sova över men kände att jag ville hem till min säng men stannade till efter tolvslaget så jag kunde gratta henne på hennes 30års dag!! Sjukt trött är man nu. Ligger i sängen och kikar på tv, tror jag slocknar vilken sekund som helst.


Mums!!

Årets helt klart godaste saffransbullar är nu färdiga och även så fröken Hägertz. Så nu blir det att åka hem och sova, vill sova hemma!


På landet!

Är ute och myser med Vera! Vi bakar för fulla muggar, vinet hoppade jag ikväll och kör på julmust! Nu jäklar ska jag göra dom bästa bullarna ever!!


Rymmer!

Rymmer stan för lite mat, vin, mys och såklart övernattning :-) Perfekt avslutning på denna dag!


3 år!

Ja tiden går fort men saknaden är ändå total.
Saknar dig som fan Mamma.
Idag är en tung dag på alla sätt för det är exakt 3år sedan du lämnade oss....
Men där du är idag hoppas jag att du har det bra och slipper lidandet som du utsattes av i flera år innan du gav upp din kamp.
ÄLSKAR DIG!!



Sliten!

Måndag och känner mig lite sliten efter la helg! Men det är bara att kämpa på :-) Haha börjar bli nervös inför onsdag då jag ska till Sthlm en sväng och träffa en person. Tyckte det var dags nu men som sagt är sjukt nervös ;-) Får se om jag blir hämtad eller måste ta tåget. Annars är det inte så mycket mer inplanerat i veckan. Tror dock att jag ska träna lite så man kommer på andra tankar då jag bestämt mig helt och hållet gällande ett beslut vilket kommer bli tufft men det ska gå. Eller jo Bästa Vera fyller år imorgon så hon ska firas med pompa och ståt!! Nä dags att sätta fart mot jobbet, ha en underbar Måndag!
Bjuder på en bild på en hund jag såg i Skåne, nog den fulaste jag någonsin sett!


Längre helg tack!

Inte många timmars sömn denna helgen....
Öppnat en dörr som jag aldrig borde ha öppnat....
Tappat en klack....
Druckit massa vin & alkohol....
Varit på väg till Gbg....
Fikat & strosat i Örebro & Västerås....
Skakat rumpa....
Bakat....
Spelat tv-spel....
Gått långa promenader....
Blivit förbannad över folk som inte tar sina ansvar utan tycker bara att det är mest synd om dom i hela världen!
Behöver lite längre helger så jag kan hinna med att vila upp mig också =)
Nu ska jag ta en lång dusch sen blir det bara tv-tittande hela kvällen och telefonen på ljudlös, vi hörs imorgon!!

Bra skit!

Har alltid gillat denna låten tycker den är grymt skön även om den framkallar både det ena å andra.....

Typ Wii!

Vet inte vad det heter till Playstation 3 men är som Wii! Just nu mitt uppe i en volleyboll match! Efter att jag har vunnit här ska jag hem å bara slänga mig på soffan :-)


Galet!

Haha säger jag bara!! Vaknade för en stund sen, lagom tidigt lr hur? ;-) Nja blev lite hårt igår lr jag ganska hårt!! Peter var ju tvungen att ta ut sina förluster i dricka och då vart ju jag inblandad och eftersom han förlorade Big Time så vet Ni ju hur det gick på krogen ;-) Så hårt att min klack gick av, haha!! Men kul hade jag! Gick hem en sväng till Peter efteråt och jag hamnade i tel i typ 1h så när jag pratat färdigt sov både Peter och Diesel så jag ringde en kille som skjutsade mig hem. Nähä dags att ringa Vera vi tänkte ta en sväng på stan :-)


Gulaschsoppa!

Ja jag vet det ska vara nybakt matbröd till gulaschsoppan men denna fröken har bara sovit 3,5h i natt så det blev scones till. Så snart blir det lite soppa och film/powernap. Bäst att ladda upp inför kvällen då det blir vin & Wii och alla Ni som känner mig vet ju att jag är en riktigt "bra" förlorare ;-p Denna fröken ska spöa skiten ur allt och alla ikväll!! Så d e så!!


Magiskt!

Dokumenterat! Undra om denna dagen blir magisk? ;-)


Göteborg inställt!

För dåligt väder i Göteborg så vi åker dit nästa helg istället. Så nu tar vi en liten tur i Örebro! Det första vi hittade var en bockjävel ;-)


Jobbigt!

Eftersom dom flesta känner mig så vet man ganska snabbt när inte allt står rätt till. Och nej en del känslor är ganska jobbiga nu. Så istället för att dra ner bloggen och involvera allt för mycket folk i mitt privatliv så har jag nu börjar ventilera mig via vad man nu ska kalla det "dagbok" Skrev så mycket nu så jag fick kramp haha! Känns ganska skönt att bara få skriva av sig! Try it!!
Snart är det dags att gå och sussa då vi åker tidigt till Gtbg imorgon, vi åker vid sju halv åtta!


Idol!

Har knappt kikat på Idol men ikväll måste jag ju bara se finalen. Efter lite plock i lgh blev det en lång dusch och nu soffan för lite fredagsmys.... Något saknas dock, yes inget godis :-(


Humorn fortsätter!!


Fredags humorn är på topp!!!


Tröttmössa.com

Så trött så trött.....
Nu märks det av lite att man inte ätit så bra på ett tag och sen även varit sjuk en vända.
Ingen energi!!
Laddar upp med kaffe,berocca och c-vitamin!
Lunchen idag bestod av en varma koppen, fick nästan i mig hela.... Vet inte riktigt vad jag ska äta då jag inte har någon aptit direkt....
Blev lite rädd idag då jag fick ett yrselfall när jag var ute och körde bil....
Men men shit happens, det vänder väl snart =)

Frietag!!

Ja denna veckan gick ju fort, inte så konstigt kanske när man sovit bort 2dgr =)
Helt underbart väder har vi också =( Tur jag bara har ett kundbesök idag sen är det kontoret som gäller.
Som sagt så blir det bara lite städ och lite förberedelser inför allt som ska fixas i lgh ikväll och sen givetvis packa inför Göteborg!
nä nu är det dags att sätta fart!
Bjuder även idag på en gammal goding ;-)

Friiiisk!

Eller ja så frisk som jag kan bli =)
Kom hem för ett tag sedan, helt speedad på kaffe haha har ju inte druckit kaffe på flera dagar så jag tog igen det ikväll vill jag lova =)
Sitter och funderar på vad jag ska packa med mig till den lilla färden som går till götlabörg på lördag!
Ska ju inte bli så lovande väder om man säger så =(
Imorgon blir det en lugn fredag då det ska städas och sen bara mysas då man ska upp i ottan på lördag.
Just nu sitter jag och lyssnar på Alicia Keys, tänt massor med ljus & avnjuter en kopp te =)
Snart sängen då det är dags för jobb imorgon, som jag längtat =)
Bjuder på en skön låt

Fri som en fågel!

Yes har tagit mig ut ur lägenheten för lite film! Såklart kikar vi på Tomten är far till alla barn ;-) Bästa filmen!!


Sova lite då!!

Har varit uppe länge nog nu. Så nu är fröken Hägertz helt slut och måste vila lite. Natti natti


Plötsligt!

Hur kan något som kändes så rätt visa sig vara så fel?!?
Ja plötsligt händer det på gott eller ont att man måste ändra riktning. Tyvärr ibland mot sin vilja... När något sådant händer är det viktigt att försöka hålla huvudet högt, vilket är lättare för vissa än för andra. Och inte se allting som meningslöst även om den känslan finns där ständigt inom dig... Ta stöd från dina vänner dom kommer att guida och stötta dig!
Jag är lyckligt lottad och har verkligen underbara vänner som finns där i vått och torrt!


Glad!

Inte varje dag man får kry på dig blom bud hela vägen från Sthlm ;-)


Fräscht!

Vaknade precis av att det kändes som jag skulle flyta bort från soffan, fräscht! Diesel vaknade också som Ni ser, han pysslar om en för fullt när man inte är helt 100 :-) Ska försöka ta mig till affären och sen en dusch innan det är dags för att lägga sig igen. Ber till gudarna att jag kan jobba imorgon!


Trogen!

Troget sällskap när man är sjuk. Han kräver nästan ingenting och ligger bara och sover med en hela dagen! Underbara varelse <3
Blivit terrad idag av en del städfirmor men tog inte så lång tid att lista ut att någon drev med mig.


Underbart!

Sovit typ hela dagen och ska fortsätta med det men var bara tvungen.
Tvungen att tacka alla i min omgivning för Er omtänksamhet, det värmer verkligen! Man skulle nästan kunna tro att jag ligger på dödsbädden haha! Ville bara säga Tack <3


Helvete!!

Därför jag frusit och varit hängig hela denna och förra veckan. La mig tidigt igår och vaknar upp med hög feber idag :-( har inte tid med detta!!!


Trötter!

Har inte alls varit på humör på hela dagen. Som tur är så har nästan alla möten gått bra :-) Inte käkat på hela dagen så när jag kom hem var jag både trött, frusen och hungrig (härlig kombo) Så jag ställde mig och laga lite käk, tände massa ljus och nu ligger jag redan nerbäddad sen ett tag tillbaka! Längtar till helgen då det bär av på äventyr till Göteborg. Tur man har underbara vänner som kidnappar iväg en när man har det lite tungt!! Ska bli super mysigt!! Nu ska jag soooova :-)


Not My day!

Är inte på humör för 5 öre idag!


Tack för den John!!!!

Yes inatt verkade John Blund helt ha glömt bort mig...Grrr!!
Tror jag allt som allt fått 3h sömn..... Jobbigaste när man inte kan sova är ju att man tänker så mycket på allt.
Försöker hitta varför allt blivit som det blivit och när man väl tror sig hittat orsaker så vill man helst blunda och glömma.
Idag är min dag fullsmetad med kundbesök så just nu sitter jag med min andra kopp kanelkaffe!
Ingen tid att vara trött idag inte.
Såg även att min underbara E kommer hem under jul så det blir till att umgås under mellandagarna då han ska komma till Västerås. Träffades ju precis innan han skulle flytta, sen har vi tappat kontakten lite då mycket har hänt i hans liv och mitt. Ska bli kul att träffas igen!
<3 Välkommen hem vännen :-)

Ofattbart!

En del beslut som tas förstår jag inte alls. För mig blir det liksom ologiskt!


Laleh!!


helvetes jävla skit....

....vad halt det kan vara ute då!!
Mamma mia!! Hållt på att krocka flertalet gånger idag. Tur jag inte har fler möten idag utan bara ska vara inne på kontoret.
Så det blir till att sätta på dom dära vinterdäcken idag trots allt =) Ska ju vara ute på vägarna hela dagen imorgon!!
Nu jäklar är det fullt fokus som gäller och kaffe i mängder är allt lite sliten idag =)

Sliten.com

Ja det märks då att det blev sent. Jag och Vera satt och pratade här hemma ett bra tag så det vart väldigt sent. Har typ bara sovit hela dagen :-) Skulle egentligen hem till Jim en sväng men han mår inge vidare idag haha!! Nu tänkte jag iaf maka mig till affären för lite gott i gott gott! Sen ska jag bara mysa för ovanlighetens skull :-)


Nu säger vi godnatt'n

img_9314 (MMS)

Nu säger vi godnatt'n


Inte ok!

Fy fan vad äckligt!! Nu på väg till födelsedagsfest!!


Nu är det dags för lite David Batra :-) Vi...

img_9661 (MMS)

Nu är det dags för lite David Batra :-) Vi har käkat lite tapas och druckit vin på Tabazco


Mjölk!

Kommer bli en lång kväll och då måste man ladda :-) Ska mötas upp vid ca 17 för lite käk sen 19 är det dags å kika på David Batra! Ska bli hur kul som helst har velat gå på han sååååå länge :-) Nä nu ska jag smoffa lite innan jag ska börja fixa mig, Vera kommer ju snart!


Jobbigt!

Fan då! Ibland kommer det över en och vad jag än gör så kan jag inte sluta tänka på det.....


Ändrade planer!

Hade tänkt att bara vara hemma och ha mys kväll men är inte längre på humör för det så jag beger mig ut på äventyr istället :-)


Kaffe!!

Should I get one cup of coffe 2 you 2! Looks like You need one :-)


Good shit!


Piggelinis!!

C-vitamin & Berocca ett måste på kontoret så man håller sig pigg, fräsch och frisk!!


Tröttmössa!!

Kakan hade försovit sig så med hjälp av både mig & Bobby levererades hon i tid till jobbet. Titta kakan jag skrev jobbet bara för din skull =)

Varför blir man alltid aptrött när man kommer in till kontoret eller iallafall jag. Super pigg innan men så fort jag kliver innanför dörrarna så dör jag lite.... Så skönt att vara här inne helt ensam, lugnt och skönt.
Idag är det fredag vilket innebär många saker bl.a frukost på jobbet & snart helg!
Mycket som händer ikväll men vad som händer för Milla, det vet endast Milla om ;-)

Le wööörk!

Som man hört många gånger som säljare och som jag verkligen kommer att utnyttja nu är : Se jobbet som en fristad lämna tankar och problem hemma!
Gud vad jag önska att jag jobbade fler timmar just nu haha!!!
Hatar när ngn/ngt fuckar upp en!
Som mamma sa det gör över när du gifter dig ;-P

Nu ska jag snart dra och hämta Cookielinen. Erbjöd mig att hämta henne igår trots att jag bestämt mig å vara på jobb vid 7 men som sagt vill till min fristad och bara mosa :-)

Lär ju sätta fart kanske, öööööka sa jag!!!


Crying angel!

Ska försöka sova!!!


Pensionär?

Haha känner mig som en pensionär. Medans dom andra är ute och svirar har jag hällt ut mitt vin, tagit ett glas vatten och funderar på att gå och lägga mig hahaha!!! Kikar även på " vem vet mest " Ikväll är det riktig jävla pensionärs varning men tar igen det på lördag då fina Fina ska firas och sen blir det väl bmb för hela högen :-)


Sugen?

Varit förbi Kakan å myst m henne och Vera men nu har fröken äntligen kommit hem. Inte riktigt i topp form, mkt tankar...
Dock har det varit en kanon dag på jobbet, haft sjukt bra fokus!! Fick ett samtal av Madde som ville att jag skulle komma ner på ett glas vin på stan. Ringde Peter och han vart sugen så jag antar att dom möts upp senare även han tyckte att jag skulle komma ner, men är inte på nå humör. Bättre att vara pigg och utvilad imorgon då det är jobb såklart! :-) Sugen på vin det är jag allt så det blir ett par glas hemma så sover jag gott :-) Tända ljus, mys musik och lite vin råder bot på det mesta!!


Tungt!!

Jobbigt att vara med och jobba :-)


Pizza Hut!!!

Har precis haft ett givande samtal och pepptalk!!!
Sjukt taggad inför min nästa utmaning och vet precis hur den ska utmanas, nu ska det bara utföras!!
Snart lunch och då jävlar ska det smoffas Pizza Hut i mängder =)

Acceptera!

Jag säger en sak- du vänder på det
Jag förklarar- du vänder på det
Vad ska jag säga för att du inte ska vända på allt jag säger???




Gå upp eller?

Svårt att sova mycket drömmar och funderingar kring mitt jobb. Positivt? Absolut men när man nu jobbar mellan 10-12 h per dag så behöver man mer än 4h sömn. Känns lite tidigt att gå upp nu så jag testar nog att somna om. Om det går vill säga! By the way tomtelatten var ingen höjdare, bara grädden ;-P
Kan inte beskriva hur den smaka mer än sött och konstigt sen lukta den sjukt skumt också! Så ska Ni prova så testa en liten ;-)


RSS 2.0