Ikväll blir det inget choklad för vissa sä...

mms_img11636 (MMS)

Ikväll blir det inget choklad för vissa säger ju att jag har fått stor röv ;-) så nu får jag väl bara springa och äta frukt!


Jätte snyggt mörk cerise rosa från depend ...

mms_img25220 (MMS)

Jätte snyggt mörk cerise rosa från depend nr 069 är ett tips! Syns lite dåligt på bilden dock.


Smaken är t-bax!!

Lyckan är olidlig JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN SMAK!!!
Kan inte bli bättre nu ska jag bara jobba på hungern, den har liksom försvunnit nu när man inte ätit ordentligt på flera dagar.
Vaknade i morse och kände mig ofantligt pigg för första gången på typ en veckan. Så jag bultade på både mig och Diesel för en morgonpromenad, vilket var helt underbart att få vara ute lite plus att det är sooool ute =)
Men lyckan varade inte så länge ;-) Nu är jag så trött att jag måste lägga mig och vila igen...haha
Som Christopher sa: Klen!
- Ja jag är nog fan klen! haha

Men jag har då bestämt att jag ska gå en lite sväng på höstmarknaden iaf, jag har ju trots allt fått tillbaka min smak så då ska här njutas av marknadsgodis =)

Whiskey kärring!

Idag låter jag som en gammal tant som suttit och suttat på en whiskeyflaska hela natten och inte sova ett jota.
Whiskeyflaskan stämmer inte, bara inte sovit ett jota typ!
Men det är väl bara att inta buffén med halstabletter som jag fick igår haha jag har; eukalyptus, lakrits, honung och vilda bär =)
Hmmm....undrar vilka jag ska börja med?!!

Eftersom jag är sjuk så tror jag att jag börjar min dag med Geisha!!

Karlar i ett nötskal!

En man i en varmluftsballong insåg att han kommit vilse.
Han minskade höjden och såg en kvinna nere på marken.
Han sänkte sig ytterligare ner och ropade:


- Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag hade avtalat ett möte med en vän för en timme sedan men vet inte var jag befinner mig.
Kvinnan nedanför svarade:
- Du är i en varmluftsballong cirka trettio fot över havet på 55 41 47 grader nordlig bredd och 10 12 47 grader västlig längd.
- Du måste vara tekniker, sa mannen.
- Det är jag, sa kvinnan - hur visste du det?
-Tja, sa mannen, allt du har sagt är tekniskt korrekt, men jag har ingen aning om vad jag ska ha det till, och faktum är att jag fortfarande är vilse. Det enda jag fått ut av din hjälp är att du försenat mig ytterligare.


Kvinnan nedanför konstaterade:
- Du måste sitta i ledningen.
Det gör jag, sa ballongskepparen. Hur kunde du veta det?
- Det är enkelt - du vet inte var du är eller vart du ska. Du har stigit uppåt med hjälp av en stor mängd luft. Du har träffat avtal som du inte är i stånd att klara av att hålla och förväntar dig att människor under dig ska lösa ditt problem. Faktum är att du befinner dig i samma situation nu som du gjorde innan vi möttes, men nu är det plötsligt mitt fel.

Confused!!

Ja vad ska man säga livet är inte alltid så lätt och många beslut ska tas, vare sig man vill eller ej.
Som Ni märker så finns det inte så mycket blogg mojo i mitt liv just nu. Känns inte som det finns så mycket att säga.
Då mycket som går runt i mitt huvud är alldeles för privat som jag inte känner för att dela med mig till hela stora stygga världen!
Nog om detta!
Nu börjar jag få lite panik snart är det tjejmilen och jag har fortfarande inte lyckats springa 1mil då jag hela tiden åker på skador. Just nu är jag både sjuk och har en stukad fot....
Blir mycket tejp och smärtstillande för min del för att jag ska ta mig runt haha!!
Sorry alla underbaringar där ute men det var bara det jag ville säga återkommer, när det börjar ordna upp sig vilket blir inom 1mån iaf =)

Skavanker!

Min kropp håller nog fan på att ge upp men inte jag =)

Ont överallt & skadar mig typ hur lätt som helst. Mina leder värker & mina muskler lider. Min höft den knakar och värker konstant haha vilken klenis man är egentligen.
Men men jag har gått ifrån att inte tränat på något år till konstant hård träning och det börjar bli bättre. Och jag tänker inte ge upp =) Snart ger väl kroppen med sig.

Just nu tränar jag varannan dag bara så att jag får vila i en dag. Innan kunde det bli upp emot 3dgrs träning och 1dag vila. Idag står det 5km´s intervall träning. Det är det som jag tycker är roligast att träna även om det är sjukt jobbigt. Springa 1km och sen kan jag få vila upp till 4min beroende på vilken tid jag springer. Ju fortare desto längre vila ;-)

Det jobbigaste nu är ju att min tränare har skadad sig så just nu är allt upp till mig om jag stannar är det ingen som puttar igång mig.....

Nog om det!!

I helgen har Elin varit på besök och det har varit hur mysigt som helst, tråkigt bara att tiden går så fort var gång hon är här....
Fredagen spenderades hemma hos Kakan som hade 25års/inflyttningsfest sen krogen (Yes jag var nykter)
Lördagen flumades det mest runt,kikade film,fikade & avrundade med pizza på Pizza Hut sen rysare på natten!
Söndagen ännu mer flum, sushi & goda alkoholfria drinkar för mig & några glas vin för Elin. Den dagen avrundades med mat/film hos J.
Har fortfarande träningsvärk i käkarna efter alla skratt!!



<3 Tack min vän för att DU finns <3

Inte nog med det vi ses snart igen =) Men då våldgästar vi GÖTEBORG och checkar in oss själva på självaste GRAND HOTELL OPERA en hel helg för bara massa bus =)

 


Komplicerat!!


Ja inte är livet lätt ibland... Vare sig när det gäller privat eller jobb.
Just nu är bägge bitarna lite tunga och min bloggmojo är inte riktigt på sin plats, men vad gör väl det om 100år då är jag förhoppningsvis ändå död. Så det är bara blicka framåt =)

I förrgår var jag å kikade på en lägenhet som bara var sååå nice, det stod Kamilla på den (tror fan det var inristat i tapeten) men då var det några gamla russin som skulle envisas av ren djävulskap är jag helt säker på att hela tiden bjuda över mig. Bestämde mig för att vara med upp till 800 000:- och där la dom ju givetvis sitt sista bud. Hatar dom ja jag vet det är ett starkt ord och jag känner inte dom men vad fan....nu gör jag det!

Träningen tuffar väl på just denna vecka har jag inte kunnat ge 110% då min kropp sagt ifrån, så nu har jag vilat igår och ska vila idag sen blir det 1mil imorgon för första gången, *mamma mia*





Idag fortsätter dagen i ett sjukt högt tempo. Fara runt på jobbet som en virrvelvind sen kasta sig på tåget där Elin (jippie) kommer och joinar för att gå på vernissage i Sthlm (börjar 18.00) tyvärr bara en liten stund då vi måste åka tillbaka eftersom Cookie har födelsedags/inflyttningsfest kl 20.00.

Då man ska leva i nuet tänkter jag inte berätta vad jag gjort alla dagar som jag inte bloggat men jag tänker dela med mig lite visdom som jag tycker Ni ska leva efter:



"The past is history; The future is a mystery; This moment is a gift; That is why this moment is called the present; Enjoy it."




Ta inte i så du spricker :)

20100803228 (MMS)

Ta inte i så du spricker :)


RSS 2.0