Är nere på festivalen m tjejerna å kikar l...

img_1228 (MMS)

Är nere på festivalen m tjejerna å kikar loop troop!


Inte världens bästa lunch men men den duge...

img_6409 (MMS)

Inte världens bästa lunch men men den duger! Sjukt jävla varmt på jobbet.... Idag går min hjärna på högvarv av analysering av en viss person, ogilla!!!


Nyss kommit hem från en lång arbetsdag då ...

img_1511 (MMS)

Nyss kommit hem från en lång arbetsdag då jag avverkat 2jobb! Slut som artist åkte jag bara hem å bytade om sen åkte jag till tjejerna för lite grillkväll ;-)


Efter en lång och hektisk dag sitter jag n...

img_5109 (MMS)

Efter en lång och hektisk dag sitter jag nu äntligen i soffan å slappar.... Nu blir det hårt arbete i 10dgr innan man har 2dgrs ledigt!! Imorgon efter jobb ska vi hem till Finas föräldrar å grilla hela ligan, kommer att bli grymt :-) Sällskapet kan man ju inte klaga på ;-)


Nu ska hon säljas!

img_1124 (MMS)

Nu ska hon säljas!


Tvätta bilen lite!!

img_5808 (MMS)

Tvätta bilen lite!!


Precis vaknat hemma hos "frugan" blev så s...

img_6091 (MMS)

Precis vaknat hemma hos "frugan" blev så sent igår so I spent the night here!! Idag är det full rulle, nu när vi mornat oss blir det Ikea sen ska min bil tvättas, hem hänga upp nytvättade gardiner och sen ikväll blir det fiske om M fixar spö :-)


Nu blir det mys!!

img_4265 (MMS)

Nu blir det mys!!


Glömde skriva att ikväll är det kräftor, r...

img_9431 (MMS)

Glömde skriva att ikväll är det kräftor, räkor å film m tjejerna hemma hos Kakan! Ha en underbar måndag!!


Sorry för min dåliga uppdatering men känne...

img_6426 (MMS)

Sorry för min dåliga uppdatering men känner att lusten inte riktigt finns där just nu :-) Men mina dagar är fyllda med upptåg såklart! Detta är ju fröken Damp! :-)


Hoppas Ni haft en härlig midsommar!!!

img_1309 (MMS)

Hoppas Ni haft en härlig midsommar!!!


Hoppas Ni haft en härlig midsommar!!!

img_1309 (MMS)

Hoppas Ni haft en härlig midsommar!!!


Vaknade innan Kakan skulle gå upp med ett ...

img_2172 (MMS)

Vaknade innan Kakan skulle gå upp med ett ryck och trodde att hon hade försovit sig men icke. Här på hotell Cookie får man frukost på sängen :-) Ska hem å fixa lite sen börjar ju inte förrän 11 idag!!


Idag tränar jag Kakan! Skulle egentligen s...

img_0593 (MMS)

Idag tränar jag Kakan! Skulle egentligen sj sprungit med men min stackars kropp är inte återställd :-( Trött på att inte kunna träna nu. Har haft oflyt i snart ett år nu så jag hoppas verkligen att det vänder snart... Vill ju ha tillbaka min kropp ;-) inte för att den har raserats helt men den kunde ju haft lite mer synliga muskler ;-)


Kommer hem från jobbet å då är tjejerna i ...

img_4680 (MMS)

Kommer hem från jobbet å då är tjejerna i min lägenhet å har grillat å fixat :-) Helt underbart ;-)


Har borrat in mig i min munktröja efter fl...

img_9505 (MMS)

Har borrat in mig i min munktröja efter floder med krodiltårar!! Så jävla bra film men så sorglig.... Å vid min sida snarkas det dör fullt, kul support?!? Nä han får inte vara med på flera filmkvällar på rotorv 2!


Ibland måste man vara stark trots att man ...

img_1438 (MMS)

Ibland måste man vara stark trots att man egentligen varken orkar eller vill men tyvärr så kan man tydligen inte få allt man vill.. Nu har jag myst ner mig i sängen å ska kika på million dollar baby!


Gårdagen var Top Notch! Den gick i ett sve...

img_8740 (MMS)

Gårdagen var Top Notch! Den gick i ett svep och det var väldigt intressant att åka på logfest mitt ute i ingenstans! Men med Kakan i farten så får man inte ena kissa ifred innan kameran är uppe haha!! Tack gumman för jag fick följa med å träffa hela släkten! Idag däremot har jag inte varit ett dugg pigg på jobbet inte nog med det jag trodde jag började halv elva så jag slängde mig i en taxi imorse och kom en halvtimme för tidigt :-( började elva! Nu är jag på väg hem, äntligen... Är Såååå trött!!


På väg till logdans mitt ute i ingenstans ...

img_7948 (MMS)

På väg till logdans mitt ute i ingenstans här cyklar alla ;-)


Snart får vi äntligen mat ;-)

img_8501 (MMS)

Snart får vi äntligen mat ;-)


Ikväll är det grillafton m härliga människ...

img_0674 (MMS)

Ikväll är det grillafton m härliga människor som står på schemat!!


På något sätt ska dessa bli mina ;-) komme...

img_2894 (MMS)

På något sätt ska dessa bli mina ;-) kommer inte kunna släppa dom förrän dom står i min skohylla :-)!!! Dagen har gått i ett  med mys, fika och tränat intervall med Kakan!! Grymt bra jobbat idag tjejen!! Nu blir det lite kvällsmat sen bingen lång arbetsdag imorgon! Längtar till denna helgen den är helt planerad och den kommer att bli helt underbar, den börjar med mysig grillkväll hos Henke imorgon efter jobb!! Kvällens fundering: Om man vill ha mer bekräftelse ska man söka det lr får man det när man minst anar det?


Idag är första dagen som jag känner mig ri...

img_3984 (MMS)

Idag är första dagen som jag känner mig riktigt kry sen i måndags! Sååå skönt måste passa på att göra massa idag innan jag går på en jobb veckan på ca 10dgr i rad!! Gillar mina jobb men ibland blir det lite ledighet! Så tur i oturen att jag varit ledig nu när jag varit sjuk :-( Nu ska  jag käka en räkmacka till frukost sen testa kaffe m Vera vi får väl se hur magen pallar det haha! Ska man så ska man ordentligt!!


Ikväll stod det film, mys å Millas räkmack...

img_0085 (MMS)

Ikväll stod det film, mys å Millas räkmacka på schemat! Mackan var mumsig (fick dock inte helt behålla den) filmen var bra! Sällskapet får vi jobba på tills nästa gång mysigt men inte så givande haha!! Nu tror jag att jag ska gå till macken å köpa mig en Tip Top å se om magen pallar den :-)


Nu säger vi godnatt och hoppas på sömn i n...

img_4638 (MMS)

Nu säger vi godnatt och hoppas på sömn i natt!


True love!

img_6360 (MMS)

True love!


Men men nog om det vissa måste ju hävda si...

img_4425 (MMS)

Men men nog om det vissa måste ju hävda sig så det är bara att passa sig! Själv ligger jag fortfarande i sängen, lyckades med nöd å näppe ta mig till affären innan idag. Inget jag gör om när man har maginfluensan iaf... Känns ngt bättre nu ikväll så jag hoppas att jag är på benen imorgon, har dock inte vågat äta än men men... Nu ska jag fortsätta kila tv och försöka somna dock svårt att somna när man är irriterad :-( man får inte ens vara sjuk i fred!


Blir så arg!!!

img_5339 (MMS)

Blir så arg!!!


Ja jobben kunde jag glömma... Var längesen...

img_4375 (MMS)

Ja jobben kunde jag glömma... Var längesen jag var så här dålig. Har fått maginfluensan, varit upp 1ggn i timmen hela natten och är fortfarande riktigt dålig!


Idag mår jag verkligen bajs på alla plan. ...

img_2765 (MMS)

Idag mår jag verkligen bajs på alla plan. Smärta i ryggen från lördagsefterfest uppvisningen, den gick inte riktigt som planerat :-S Sen höll jag på att ramla ihop idag på jobbet men det var bara att bita ihop, olidliga magsmärtor och frossa är inget hit!! Så nu ligger jag nerbäddad ska ju jobba på två jobb imogon så d finns ingen tid å vara hemma!!


Gårdagen!

img_8160 (MMS)

Gårdagen!


Redo för kvällens bravader!

img_3068 (MMS)

Redo för kvällens bravader!


Just nu sitter jag å tar en kaffe på balko...

img_7481 (MMS)

Just nu sitter jag å tar en kaffe på balkongen och blickar utöver stan :-) Så sjukt väder idag igen kika bilden :-) Det är 21grader redan och här i Västerås har vi fortfarande varken sett åska lr regn så det är ganska kvavt om dagarna! Men enl dom nya prognoserna ska det komma ikväll eller imorgon.... Mig gör det inget för jag jobbar hela helgen :-) Om någon som läser detta och bor i Västerås får Ni gärna kika förbi mitt jobb m lunch haha! Orka käka på Max eller Mc Donalds. Hann ju inte göra matlåda det är liksom inte riktigt min grej ;-) Ha en underbar dag nu ska jag sätta lite fart!!


Min dag idag har varit helt underbar! Börj...

img_2657 (MMS)

Min dag idag har varit helt underbar! Började morgonen med lite kaffe hemma hos sambo innan jag gick hem och gjorde mig iordning för stan! Möte upp Kakan efter hennes jobb så vi kunde fika och shoppa lite!! <3 Sen var det dags för 3h jobb :-) Efter jobb for jag å Diesel åter hem till sambo som hade lite förfest m bästa brudarna! Dom drack vin och jag kaffe! Sen blev jag uppraggad av en snygg kille i en grymt het bil nedanför Kakan. Vi åkte lite, mös, käkade glass å slog några bollar på rangen. Nu ligger jag i min säng och svär över att det är så varmt att jag inte kan sova men när jag väl somnar kommer jag att somna med ett leende på läpparna! Bästa dagen på länge! Nä nu ska jag försöka sova lite ska ju jobba imorgon 10-16!! Natti natti mina änglar!


Sitter å väntar på att Kakan ska sluta job...

img_1234 (MMS)

Sitter å väntar på att Kakan ska sluta jobba sen ska vi dra ut på lite äventyr!!!


Ligger å spoonar m sambo! Diesel ligger å ...

img_8445 (MMS)

Ligger å spoonar m sambo! Diesel ligger å kollar på Stuart little å skäller ;-) Godnatt Sverige imorgon är det fredag!


Klockan är snart 23.00 och det är helt und...

img_2120 (MMS)

Klockan är snart 23.00 och det är helt underbart ute :-)


Efter jobbet bar det hem till bästa Fina f...

img_5309 (MMS)

Efter jobbet bar det hem till bästa Fina för lite tjejsnack :-) Kakan å Vera var också där! Fina å Kakan dricker rose och myser på!! Nu är jag hemma hos Madde för en kaffe å lite glass är sååå sjukt hungrig :-)


Nationaldagen en dag försent!

Igår var en helt underbar dag!
Var ute och åkte cab med tjejjerna hela dagen, var ut till en killkompis å fixade lite i hans trädgård och fick grillat.
Kajens fik fick sig också ett välförtjänt besök för en kopp java!!
Därefter fick vi ett samtal som lockade!! Jajjemensan här skulle det fiskas =)
Gick väl inte allt för bra men jäklar vad det moffades ost & kex i mängder med härligt sällskap ute på bryggan....
Idag skulle jag varit ledig men icke sa nicke det blev jobb både i Västerås & Enköping som behövde min assistans å som ett skott var jag där =)
Nu är jag hemma hos min underbara sambo & vi ska alldeles strax bädda ner oss i sängen för att kika skräckis =)

I need time


Ibland hatar jag att vara tjej för det är helt f*cking omöjligt att inte grubbla =(
Skulle vilja vara kille för Ni verkar bara kunna stänga av och slå på den kalla sidan och fortsätta som att ingenting berör Er.
Men sen har Ni ju ett kromosomfel där Ni alltid vänder på allting för att försöka skydda Er rygg, så att det som Ni gjort fel helt plötsligt blir tjejens fel.... Hmm... inte OK!
Just nu sitter jag med en stor kopp kaffe och försöker komma på vad vi ska göra idag.... Minigolf igen såklart jag vann ju sist så det var en hemskt rolig sport haha!!
Sambo är på jobbet, stackars hon somnade inte förrän jätte sent och sen upp kl 6.
Ja då var det dags igen är sambo md min bästaste Kakan ett tag igen, hon är bäst!!
Funderar på att kanske fiska idag men jag vet varken hur man gör, vart man gör det eller när man gör det??.... Hmm... men google is tha shiit!!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig hemåt för en dusch!!
GRATTIS SVERIGE PÅ DIN DAG!!


När man sover borta får man räkna med ett ...

img_3235 (MMS)

När man sover borta får man räkna med ett finger i näsan! Men hellre d än ett finger i röven!


I tre steg var det!

1.
2.
3.

Fel på bloggen!!

Ja det verkar vara något riktigt knas med bloggen då jag mobilbloggat varje dag men ingenting kommit fram...
Hmm....
Jaja!
Ikväll när alla andra är ute och festar myser vi =)
Pizza & BB för hela slanten och grym som man är gissade man ju rätt på 3:an, 2:an och min favorit som tog hem skiten!
Nu ska jag krypa ner och spoona med min kära sambo <3
Det kommer en jobbig tid framför mig som jag egentligen inte vill men verkar vara så illa tvungen att finna mig i situationen.
Är så glad att jag har mina vänner som alltid ställer upp i vått å torrt!!
Law ya!!
Nej nu checkar Hägertz ut för idag och ser fram emot 2lediga dagar!

Har problem med min blogg har bloggar från...

img_0723 (MMS)

Har problem med min blogg har bloggar från mobilen varje dag men inget som kommit fram :-( Ikväll blir det bara mys m Diesel i sängen m mat å film! Imorgon är det jobb sen är jag ledig i 2dgr ;-)


Nu ska vi handla lite gott tills ikväll!! ...

img_3999 (MMS)

Nu ska vi handla lite gott tills ikväll!! Jag ska synda i massor!!


Känner mig jätte bakfull idag hur det nu k...

img_0966 (MMS)

Känner mig jätte bakfull idag hur det nu kan komma sig. Lite frukost på stan med Vera och snart kommer Peter nog förbi också :-) Sen blir det hem å vila innan lite jobb väntar!


Vilken j*vla kväll! Dyngraka var då hela l...

img_2211 (MMS)

Vilken j*vla kväll! Dyngraka var då hela liga utom Vera som så duktigt var på rätt plats där det skulle hämtas. Efter 20min försök till att lokalisera Kakan och lite fram och tillbaka körandes var hon återfunnen :-) Sen ringde Madde å hade tappat bort sin väska med allt i :-( men den kom fram till sist. Åkte förbi Madde som hade efterfest med lite cigg å där hittade vi inte allra minst Gurkan... Ja han är ju han kanske inte riktigt min favorit, den vanliga kommentaren kom ju självklart : - Det finns bara en Gurka! Mmm... På den säger jag : - Tur är väl det ;-) Skjutsade Madde även en sväng till Mc Donalds för fyllekäk! Hon i kassan bara skrattade då d var andra gången på mindre än 1h som jag var där :-P Men nu äntligen är jag hemma!! *suck* Nu hoppas jag att någon snäll själ bjuder mig på en god middag imorgon, tycker jag är värd d :-) Godnatt!


Le chauffööööör in action!!!

img_4348 (MMS)

Le chauffööööör in action!!!


Jobb- check! Ombytt- check! Nu är det fest...

img_9791 (MMS)

Jobb- check! Ombytt- check! Nu är det fest som gäller!!! Dock är jag chaufför ikväll men d hindrar ju inte en från att ha kul!! Nu kör vi, klackarna i taket!!


Le chauffööööör in action!!!

img_3907 (MMS)

Le chauffööööör in action!!!


Jobb- check! Ombytt- check! Nu är det fest...

img_5951 (MMS)

Jobb- check! Ombytt- check! Nu är det fest som gäller!!! Dock är jag chaufför ikväll men d hindrar ju inte en från att ha kul!! Nu kör vi, klackarna i taket!!


För att piggna i inför jobbet testar vi en...

img_5954 (MMS)

För att piggna i inför jobbet testar vi en thailändsk tablett mot förkylning!! ;-)


Städningen går inte så bra men frysen fros...

img_8501 (MMS)

Städningen går inte så bra men frysen frostas av och en maskin tvättas!! Ge mig energi!!!


Jag är en väldigt sjuk människa ;-)

img_0545 (MMS)

Jag är en väldigt sjuk människa ;-)


Kl är ca tio över två på natten å jag kan ...

img_8534 (MMS)

Kl är ca tio över två på natten å jag kan inte sova... Just nu har jag precis tagit en klunk Kan Jang å en Alvedon. Men börjar bli så täppt i näsan så jag tänkte gå på nässprays jakt nu... Måste måste måste vara frisk imorgon ;-)


RSS 2.0